קריפטו

הקריפטו היומי: הביטקוין ממשיך לעלות, טירוף הריפל נעצר

המטבע הגדול ביותר של השוק ממשיך להעלות וכבר מתקרב לציון דרך של 29 אלף דולר ליחידה. אחרי תקופה של טירוף, הנסיקה של ריפל נעצרה היום, כשאר דווקא הוא רשם את הירידה הגדולה של היממה - 3.64%
מערכת ice | 
קריפטו (צילום freepik)
יום חמישי לא מוצלח במיוחד עבר על שוק מטבעות הקריפטו. כל המטבעות המרכזיים של התעשייה מלבד ביטקוין רשמו ירידות, אך אפשר להתנחם בכך שהן היו קלות יחסית. המטבע הגדול ביותר של השוק לעומת זאת, ממשיך להעלות כאמור וכבר מתקרב לציון דרך של 29 אלף דולר ליחידה.
אחרי תקופה של טירוף, הנסיקה של ריפל נעצרה היום, כשאר דווקא הוא רשם את הירידה הגדולה של היממה - 3.64%, אך בהסתכלות על המגמה השבועית, הוא עדיין נמצא בעלייה של לא פחות מ-22.45%. 
המטבע השני של השוק, האת'ריום, חווה ירידה קלה של 0.34% ומחירו עומד כעת על 1804.92 דולר ליחידה. הביננס קוין, השלישי בגודלו, כמעט ולא חווה שינוי בערכו עם ירידה מזערית של 0.06%. שווי השוק של הביננס קוין עומד כעת על 50.12 מיליארד דולר, כאשר מחירו נכון לרגע הזה הוא 317.5 דולר ליחידה.
הקרדאנו והדוג'קוין רשמו ירידות דומות של 1.81% ו-1.07% בהתאמה. הדוג'קוין הוא המטבע שנמצא בתקופה הכי שלילית, כאשר בהסתכלות על המגמה השבועית הוא נמצא בירידה של 3.29%.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה