קריפטו
עוקץ קריפטו במעל 100 מיליון דולר? המטבע צולל במהירות
ערכו של מטבע הריפל צונח במהירות בשעות האחרונות, לאחר דיווחים ברשתות על איתור פריצה למערכת הארנק הדיגיטלי של המטבע וגניבה של מעל 100 מיליון דולר ממנו
מטבע הריפל, אחד המטבעות המובילים בבורסת הקריפטו התנודתית, משיל יותר מ-5% מערכו בשעות האחרונות, בעקבות חשיפה ברשת החברתית X (טוויטר לשעבר) על ידי אנליסט הבלוקצ'יין ZachXBT, שחשף את הפריצה למערכת בחשבונו והוסיף כי מהארנק הדיגיטלי של המטבע נגנבו 213 מיליון מטבעות ריפל, ששווים 112.5 מיליון דולר.
יושב הראש של החברה ואחד ממייסדיה, כריס לארסן, התייחס לדיווח של אותו אנליסט ואישר כי הייתה אתמול חדירה לכמה מחשבונותיו הפרטיים על ידי גורמים לא מורשים. באשר לגניבת המטבעות או לסכום שאותו חשף האנליסט, לארסן לא התייחס.
מה שבטוח, צבר השמועות והספקולציות שהחל אותו אנליסט, גרמו לירידה חדה ומהירה בערכו של מטבע הריפל, שאיבד מאז אותו ציוץ הספיק לעבר לירידות של עד 5%, ותנודתיות במסחר, שהספיקה להתמתן מאז.
Yesterday, there was unauthorized access to a few of my personal XRP accounts (not @Ripple) – we were quickly able to catch the problem and notify exchanges to freeze the affected addresses. Law enforcement is already involved. https://t.co/T3HtKSlzLg
— Chris Larsen (@chrislarsensf) January 31, 2024
מה שבטוח, צבר השמועות והספקולציות שהחל אותו אנליסט, גרמו לירידה חדה ומהירה בערכו של מטבע הריפל, שאיבד מאז אותו ציוץ הספיק לעבר לירידות של עד 5%, ותנודתיות במסחר, שהספיקה להתמתן מאז.
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



