תרבות ופנאי
עדן גולן בדרמה רפואית מלחיצה: זה מה שקרה לה רגע לפני הפסטיגל
בעיצומן של החזרות לקראת ה-"imagine פסטיגל", עדן גולן חוותה דרמה רפואית ענקית והודתה: "אני קצת בבעיה"
הזמרת האהובה עדן גולן, מי שייצגה אותנו בכבוד גדול באירוויזיון שם סיימה במקום החמישי והמכובד, תופיע ב-"imagine פסטיגל" השנה ורגע לפני תחילת ההופעות, גולן חוותה דרמה רפואית מלחיצה במיוחד בחזרות למופעים.
בזמן שיא החזרות לפסטיגל, גולן איבדה את הקול שלה והיא כמעט ולא מצליחה לדבר. כך על פי הפרסום היום (חמישי) של "ישראל היום". גולן הודתה שהיא עדיין לא יודעת מה תעשה, אם תשתמש בפלייבק או לא, וסיפרה כי היא "קצת בבעיה".
כידוע, בימים אלו גולן נמצאת בתקופה חדשה בקריירה שלה. מאז שהחלה לעבוד על מוזיקה בעברית, היא מצליחה לבסס את עצמה בתעשיית הבידור הישראלית, במקביל לעבודה בשוק הבינלאומי.
בינתיים, הכוכבת שיצרה סערה גדולה עם שירה הראשון "סקסית", יצרה שוב סערה לא קטנה עם שירה השני "אמן", לו הוציאה טיזר מתוך קליפ חדש שצולם בלוס אנג'לס ולדעת גולשים רבים נחשב למיני. כעת, גולן הוציאה את השיר המלא לאוויר.
עוד ב-
הקליפ צולם בלוס אנג'לס ובוים על ידי Arrad (ארד), מהבמאים הבינלאומיים הבולטים, שעבד עם כוכבי-על כמו קארדי בי, סנופ דוג, ליל ויין, קלאני ועוד. על הסטיילינג אחראי ואנס גמבל (Vance Gamble), מהשמות החזקים בתעשייה, שעובד גם עם ביונסה.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



