תרבות ופנאי
אלירז שדה נשאל על אילנית לוי והילדים - והתחיל לבכות
אלירז שדה פרץ בבכי לאחר שנשאל על ליאם ואלין גולן, ילדיה של אשתו אילנית לוי ואייל גולן: "הם נשמות מאוד גבוהות שהגיעו לעולם הזה. אילנית לביאה ברמה מטורפת, היא אדם שהוא כולו נתינה" | כל הפרטים
לאחר שחשף בכאב כי נקלע לחובות והפסדים במיליוני שקלים שגרמו לו למכור שתי דירות שהיו בבעלותו, אלירז שדה עולה שוב לכותרות. שדה, שהתפרסם בתוכנית הטלוויזיה "האח הגדול" ומשמש בימים אלו כמגיש ערוץ I24NEWS, התארח לאחרונה בפודקאסט של אבי שושן ושיתף בזוגיות שלו עם הדוגמנית והמגישה אילנית לוי, גרושתו של הזמר אייל גולן.
במהלך השיח, אלירז שדה התבקש להתייחס לילדיה של לוי מנישואיה הקודמים - אלין וליאם גולן. "אין אחד שיכול להתעלם מהילדים שהם כאלה מהממים. שאתה שומע את הנוער, כשאתה שומע את הכל וגם בטח מה שהם חוו בבית הילדים האלה, איך הצלחתם שהם ייצאו בין העין הרע, ילדים איכותיים?", נשאל שדה.
שאלתו של שושן ריגשה עד דמעות את אלירז שדה והוא החל לספר מי אחראי לחינוך הטוב שקיבלו ליאם ואלין גולן. "קודם כל, הם נשמות מאוד גבוהות שהגיעו לעולם הזה עם הבנה מאוד גדולה, בסיסית. יש להם אמא ברמות הכי גבוהות. אמא שלהם, אילנית, היא מתנהגת.
הם רואים אמא, אישה ואדם שהוא כולו נתינה. אפס לשון הרע ברמה שאי אפשר לתאר. לביאה ברמה מטורפת, הכל כולל הכל. זו הדוגמה שלהם, היא מתנהגת. רק דוגמה אישית, היא לא נכנסת לנאומים, היא עושה הכל בשביל המשפחה שלה", אמר אלירז שדה כשדמעות נקוו בעיניו.
@avishushan מרגש: אלירז שדה ממרר בבכי כשהוא מדבר על אמא אילנית לוי והדוגמא שהיא משמשת לילדיה: ליאם ואלין גולן ואריאה שדה מתוך ראיון להכול פתוח - הפודקסט של אבי שושן הפודקסט בחסות קבוצת הנדל״ן קבוצת דוניץ אלעד Dunietz-Elad Group ומצולם באולפני @Eido Minkovsky ♬ צליל מקורי - אבי שושן
עוד הוסיף אלירז שדה: "אני שותף שלה להכל אבל היא מכונה של נשמה ואהבה ונתינה וראיה חיובית על החיים ברמה כזאת שאתה לא יכול שלא להיות מושפע. אנחנו משפיעים בעולם ומושפעים מהעולם והיא משפיעה טוב בכל מקום שהיא מגיעה אליו. ברמת החוכמה, הבינה והמוסר - היא עילוי".
כאמור, במהלך השיח עם אבי שושן, חשף פליט הריאליטי ומגיש הטלוויזיה את התקופה החשוכה בחייו, במהלכה הוא נקלע לחובות עתק לאחר שהפך לשותף ברשת "החקלאי". "מכרתי שתי דירות כדי לממן את העסק רק על השם שלי. בזמנו הופעתי בטלוויזיה, לא רציתי שיגידו חלילה שאלירז שדה כך וכך. בסוף זה היה בבעלותי, הפסדתי בין 3 ל-4 מיליון שקלים. זה כואב אבל יש את השם יתברך ברוך השם והוא יודע, זה המסע שלי.
עוד ב-
עניין אותי רק השם שלי, שהשם שלי יהיה טוב וישר. הייתי מוכן לשלם על דברים שלא היו באחריותי ושילמתי. אני שילמתי את כל מה שהיה לי, כולל כספים שליוויתי מכל מי שצריך להלוות, כולל בנקים וכולל הכל. עד היום אני ממשיך לשלם. אני אגיד לך משהו, יש לי עוד שנתיים-שלוש שנים לשלם. עשר שנים אני משלם דברים שלא היו באחריותי ונתתי את השם שלי כיח"צ".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



