תרבות ופנאי

בגיל 27: אושר כהן עושה את זה לראשונה בחייו אחרי המעצר הדרמטי

אושר כהן, שנעצר השבוע בחשד להחזקת סמים ושוחרר לביתו, משדר עסקים כרגיל ויוצא בצעד מטורף לראשונה בקריירה שלו
מערכת ice | 
אושר כהן בפארק הירקון (צילום עומרי סילבר)
מספר שבועות אחרי שאחיו של הזמר אושר כהן נעצר בחשד לתקיפה בבר בירושלים, השבוע היה מעורב הזמר אושר כהן בעוד דרמה ענקית אחרי שנעצר בחשד להחזקת כמות גדולה של חומר החשוד כסם מסוג דוסה.
כהן מצדו טען כי "הממצאים לא שייכים לי, הם נתפסו בבית הוריי שם ביליתי עם אחי בשבת". כהן נלקח לחקירה ומאוחר יותר שוחרר, כאשר כבר באותו יום הוא הגיע להופעה שנקבעה לו מראש בעיר נתיבות.
בינתיים, נראה שהזמר בן ה-27 ממש לא מתרגש בעקבות הסערה סביבו, וממשיך את עסקיו כרגיל\ כאשר על פי פרסום של ערן סויסה אתמול (שני), הזמר האהוב פותח מופע ענק לראשונה בקריירה באצטדיון רמת גן, שם יופיע מול 30,000 מעריצים. המופע הגדול צפוי להתקיים בחודש יוני הקרוב.
כזכור, אחרי שנעצר, נחקר ושוחרר, מטעמו של אושר כהן מסרו כי הסמים שנתפסו בבית הוריו כלל לא שייכים לו: "הממצאים אשר נתפסו לא נמצאו בביתו של אושר כהן, אלא  בבית הוריו ואחיו אשר שם בילה את השבת. הממצאים אינם שייכים לאושר, לראייה לאחר עדות קצרה הובהרה הטעות המצערת החשד הופרך ואושר שוחרר ללא כל תנאי. ברגעים אלה מתארגן אושר להופעה בדרום אשר הוזמנה מראש".
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה