תרבות ופנאי

עדן פינס ואושר כהן נישאו: ליאור נרקיס גנב את ההצגה

הזוג הנוצץ נישא באירוע יוקרתי שכלל למעלה מאלף מוזמנים. הזמר נרקיס שהיה באותו ערב בהופעה באילת מצא דרך מקורית ביותר בכדי להגיע לאירוע ואכן הצליח יחד עם משה פרץ לגנוב את ההצגה
מערכת ice | 
ליאור נרקיס יורד ממסוק בחתונה של אושר כהן ועדן פינס (צילום אור גפן)
הדוגמנית עדן פינס והזמר אושר כהן נישאו אמש (ראשון) במתחם האירועים היוקרתי "גבריאל" בנס ציונה, מול יותר מ-1,000 מוזמנים ובאירוע ענק שמשך אליו שורה ארוכה של כוכבי הביצה המקומית. את טקס החופה ערך הרב דוד יוסף, בעוד הזמר אמיר דדון ליווה את בני הזוג אל החופה ברגעים המרגשים של הערב.
אך מה שתפס את העיניים במיוחד היה הדרך שבה בחר הזמר ליאור נרקיס להגיע לאירוע. בשל הופעה שלו שהתקיימה באותו הערב באילת, הוא חיפש דרך שתביא אותו בצורה הכי מהירה לאולם האירועים ואכן הצליח לאתר אחת כזו. 
הזמר המריא ישירות מההופעה באילת במסוק מיוחד, יחד עם מנהלו יוסי גנגינה, הזמר משה פרץ ויוסי ביתן, בטיסה מיוחדת כדי להיות נוכח בחתונה. 
בתיעוד שהופץ נראים הארבעה כשהם צוחקים ונהנים מהסיטואציה:
יחצ
 
כזכור, האירוע התקיים תחת אבטחה מוגברת, כאשר האורחים נדרשו להציג קוד כניסה מיוחד ולהיצמד לקוד לבוש שחור. בני הזוג גם ביקשו לקיים את החתונה ללא ילדים. בין האורחים שנצפו במקום: עדי הימלבלוי, עדן חסון ובן זוגו יותם גבריאל, אביבית בר־זוהר, ליהיא גרינר, אדל בספלוב, דודו אהרון, אגם רודברג, אוראל צברי, ירדן ויזל, פרידה עוזיאל, הראל סקעת, נועה קירל, נטע אלחמיסטר ורבים נוספים.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה