תרבות ופנאי

נעמה קסרי סירבה לחוזה בינלאומי יוקרתי: "אין לזה מחיר"

כוכבת הריאליטי ואשת העסקים נעמה קסרי קיבלה הצעה מפתה לככב בקמפיין חדש, אך סירבה בנחרצות לאחר שהחברה דרשה ממנה להסיר תכנים מסוימים מחשבון האינסטגרם שלה
נעמה קסרי (צילום naama.kasry, shutterstock@/אינסטגרם)
אושיית הרשת ואשת העסקים נעמה קסרי, שהתפרסמה לראשונה בתוכנית הטלוויזיה "הישרדות", מרבה לשתף את קהל העוקבים שלה ברשת החברתית אינסטגרם בחייה האישיים.
בסרטון שהעלתה לאחרונה לחשבון האינסטגרם שלה, סיפרה הכוכבת הישראלית כי היא החליטה לסרב להצעה מפתה שקיבלה מטעם חברה בינלאומית שהעניקה לה את האפשרות לככב בקמפיין חדש ויוקרתי. 
"הסוכן שלי התקשר אליי והוא אמר לי: 'תשמעי, יש חברה בינלאומית מאוד גדולה שרוצה לסגור איתך קמפיין אבל הם לא מוכנים בגלל שיש לך בפיד תמונות עם רועי (בנה החייל) ואת גם מביעה את דעתך. צריך להוריד את זה מהפיד כדי שתוכלי לעבוד איתם", סיפרה קסרי למעריציה.
צפו: נעמה קסרי מספרת על סירובה להצעה עסקית מטעם חברה בינלאומית
naama.kasry@
 
אשת העסקים לא היססה לרגע אחד וסירבה בנחרצות להצעת הענק שקיבלה מאותה חברה. בדבריה, שיתפה נעמה קסרי בתגובתה לסוכן האישי שלה: "אני לא מורידה כלום ואני לא מוכנה לעצור מלהביע את הדעה שלי ואני משאירה בפיד שלי את כל מה שיש שם, עם התמונה של הבן שלי, עם הדעות שלי. הם לא רוצים, לא צריך". לבסוף, פנתה אושיית הרשת לעוקביה ואמרה: "זו העמדה שלי, אז רק שתדעו שפי וליבי שווים תמיד ואין לזה מחיר".
תגובות לכתבה(7):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 7.
    נעמה קברי
    אורח 07/2026/02
    הגב לתגובה זו
    0 0
    רק חבל שפיך וליבך לא שווים עם השיער אמרת שסיימת לצבוע ומשאירה את השיער האפור מה קרה ? המשפיעניות השפיעו עלייך? ?????
    סגור
  • 6.
    כל הכבוד לך. הילד שלך לא למכירה, וגם אני עם החיילים (ל"ת)
    אביה 05/2026/29
    הגב לתגובה זו
    2 0
    סגור
  • 5.
    תגובה
    חני 05/2026/29
    הגב לתגובה זו
    1 0
    מצטרפת לכל התגובות.. הזויה.. אחלה שיווק ויחסי ציבורל"פתי מאמין לכל דבר"
    סגור
  • 4.
    בקושי מכירים אותה בארץ,אז בחו"ל על מי את עובדת
    שלום תקווה 05/2026/29
    הגב לתגובה זו
    1 1
    Zona של תשומת לב,כל כך פאטתית
    סגור
  • 3.
    נשמע כמו סיפור כדי להרים לעצמה
    תומר 05/2026/29
    הגב לתגובה זו
    2 0
    לי הסיפור הזה נשמע יותר מידי לקק לעוקבים שלה.. יכול להיות שהזרימה בדף שלה ירדה קצת חיפשה משהו כדי להרים את הטראפיק.
    סגור
  • 2.
    אין
    עינבל 05/2026/29
    הגב לתגובה זו
    2 1
    מלכה.
    סגור
  • 1.
    אשת חייל
    דייויד 05/2026/29
    הגב לתגובה זו
    3 0
    מעריך ומוקיר את התנהגותך והחלטתך ,את אלופה ! אוייבינו מנסים לשבור את רוחנו...ואת ! אחד מעמודי התווך שמחזיק אותנו...יישר כוח.
    סגור