תרבות ופנאי
אלירן ביטון יוצא במתקפה נגד הדיירים: "מנסים להפיל אותי"
הוא הגיע למקום השלישי והפך לאחד השמות המדוברים ביותר בעונה האחרונה, וכעת הוא חושף את התחושות הקשות כלפי הדיירים האחרים בבית והניסיונות לפגוע בו
פחות משבועיים עברו מאז שאלירן ביטון יצא מבית "האח הגדול", והחיים שלו כבר נמצאים בנסיקה מטורפת. ביטון, שהגיע למקום השלישי והמכובד לאחר עונה סוערת במיוחד, הפך לאחד השמות המדוברים בישראל במהלך שהותו בתוכנית וכעת הוא בוחר לסכם את החוויה במסר מרגש.
אלירן סיכם את תקופתו בבית בפוסט חשוף במיוחד, שבו דיבר בפתיחות על המאמץ להישאר עצמו בתוך סביבה אשר מנסה לשנות אותו. "המסע שלי בבית האח הגדול היה הרבה יותר מתכנית בידור. הוא היה מבחן לאופי, לערכים ולכוח הפנימי שלי", פתח כוכב רשת 13 את דבריו.
"לאורך הדרך היו לא מעט רגעים שבהם הרגשתי שמנסים להפיל אותי", חשף אלירן את התחושה העוינת ששררה כלפיו מצד הדיירים האחרים. "לערער אותי או להוציא אותי מאיזון. אבל בחרתי לא לאבד את עצמי. נשארתי נאמן למי שאני, לערכים שלי ולדרך שלי, גם כשהיה קשה", חשף.
אלירן הסביר למעריצים מהי התובנה שהגיע אליה בתום השידורים: "אני יוצא מהחוויה הזאת עם ראש מורם, גאה בדרך שעברתי ועם ההבנה שהניצחון האמיתי הוא לא רק להגיע רחוק - אלא להישאר אמיתי, גם שהסביבה מנסה לשנות אותך".
עוד ב-
תודה לכל מי שהאמין בי, תמך בי והיה חלק מהמסע הזה", פנה אלירן אל הקהל הרחב: "אני ממשיך לפרק חדש שאמן ויביא איתו רק דברים טובים. האהבה שלכם היא הניצחון האמיתי שלי", אמר כוכב "האח הגדול" במסר מרגש, וסיכם את דבריו באמירה: "נתראה בהרפתקה הבאה".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



