תרבות ופנאי
את רק נחתת: אביבית בר זוהר מתפנקת בדובאי
במהלך חופשה משפחתית בדובאי, אביבית בר זוהר דאגה להפתיע את אמא שלה שחששה במשך שנים מטיסות
אביבית בר זוהר מוכיחה פעם נוסף שכשמדובר בדרמה ויוקרה, אין שנייה לה. במהלך חופשה משפחתית בדובאי, אושיית הרשת דאגה להפוך סתם עוד יום טיול לחוויה, כשהפתיעה את בני משפחתה ובעיקר את אמה, אתי, בלימוזינה ורודה ומפוארת שחיכתה להם.
עבור אתי, לא מדובר בסתם עוד מחווה מוגזמת, אלא ברגע מרגש במיוחד. אחרי שנים ארוכות שבהן היססה לעלות על מטוס ונמנעה מטיסות, זוהי פעם ראשונה שבה היא מבקרת בדובאי. אביבית, הידועה בקשר הקרוב והחם שלה עם משפחתה, החליטה שהנחיתה הראשונה של אמה ביעד תהיה שווה כל רגע של התרגשות, עם פינוקים ואטרקציות.
מי שאחראי על הפקת החופשה הנוצצת מהצד הלוגיסטי והמקומי הוא אופק סוקר, המוכר כאיש שאחראי על הליווי של סלבס וישראלים רבים באיחוד האמירויות.
האופנה של הלימוזינות הוורודות בדובאי הפכה כבר למסורת של ממש בקרב הכוכבות הישראליות. כזכור, בעבר הייתה זו הזמרת עדן בן זקן שזכתה להפתעה כמעט זהה כשהגיעה לחגוג את יום הולדתה באמירויות, ובעלה שוקי ביטון ארגן עבורה לימוזינה ורודה.
.jpeg)
אביבית בר זוהר בדובאי (אינסטגרם)

אביבית בר זוהר (אינסטגרם)
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(2):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.משפחה של רווקות זקנות ועקומות !! (ל"ת)בעעע 07/2026/22הגב לתגובה זו0 0סגור
-
1.בובמיסס טוחנת יותר ממכונת כביסה יש שלישית (ל"ת)זאב 07/2026/22הגב לתגובה זו0 0סגור



