תרבות ופנאי
יובל לוי בראיון על המפגש של שני עם משפחתו: "היה מתח באוויר"
אחרי חצי שנה של הכנות אינטנסיביות יובל לוי פותח עסק חדש "חצי שנה השקעתי", מגיב לראשונה לשמועות על פרידה מבת זוגו שני "אני אומר שלא צריך להאמין לכל כותרת" ומסביר למה ויתר על קמפיינים "אל תהיה תלוי באף אחד אחר"- ראיון פתוח עם יובל לוי
התרגשות גדולה נרשמה אתמול (שלישי) בראשון לציון עם פתיחתו של סטודיו "נואל"- בוטיק היופי החדש של זוכה "האח הגדול", יובל לוי. המקום מציע חוויה מקיפה לאישה הכוללת החלקות, תוספות שיער וטיפולי פנים קפדניים. ראיינו אותו אתמול בערב ההשקה, וכך הוא מספר "אנחנו בבוטיק החדש, 'נואל', בראשון לציון. המקום לאישה, אני קורא לו", מספר יובל על המיזם המרגש והחדש שלו. "יש פה הכל מהכל, החלקות שיער, תוספות שיער טיפולי פנים, באמת על הדקויות הכי קטנות שיש. והכל ברמה הכי גבוהה שיש, והתרגשות בשיאה".
החזרה לתחום עיצוב השיער והטיפוח אינה מקרית עבור יובל, אלא חזרה טבעית לשורשים המקצועיים שלו. למרות ההצעות הרבות והפיתויים שהגיעו מיד לאחר היציאה מבית "האח הגדול", הוא בחר לקחת צעד אחורה ולבנות משהו יציב ומבוסס בכוחות עצמו. "תשמעי, אני ספר מאז ומעולם, והתעסקתי בדברים האלה", הוא משתף על הדרך שעבר.
"בהתחלה, את יודעת, יצאתי מהאח ואמרתי בוא ננסה קמפיינים וזה, ואז אמרתי אני חייב לחזור לשורשים שלי, אני חייב לחזור למאיפה שבאתי. וגם כמובן אנשים שסובבו אותי המליצו לי ועזרו לי ואמרו לי, 'יובל, תעשה מה שאתה טוב בו. תהיה תלוי בעצמך, אל תהיה תלוי באף אחד אחר'. ואני שמח שמהר מאוד התאפסתי על עצמי. הפרויקט הזה לא נבנה לא ביום ולא ביומיים, הוא לקח זמן, אבל הנה, הגענו לרגע המיוחל, ברוך השם, ואנחנו פה שמחים וחוגגים."
הקמת הבוטיק הייתה תהליך אינטנסיבי שנמשך חצי שנה, כשמהלך כל התקופה הזו יובל היה מעורב עד הפרט האחרון. מבחינתו, הירידה לפרטים והדרישה למושלמות היו מעל לכל. "חצי שנה השקעתי" הוא מעיד על ההשקעה והמעורבות הטוטאלית. "100 מ-100. כל דבר פה, כל נקודה פה, כל דקות הכי קטנה שיש, על הדקויות הכי קטנות הקבלן והמעצב קיבלו ממני טלפונים נון-סטופ עד שזה יצא באמת מושלם. 100 מ-100".
לצד ההצלחה המקצועית, יובל מתמודד גם עם כותרות ושמועות על חייו האישיים, בפרט סביב זוגיותו עם שני. יובל מבהיר בצורה שאינה משתמעת לשתי פנים שהקשר ביניהם חזק ויציב, ושני אף לקחה חלק פעיל ותמכה בו במהלך אירוע ההשקה. "אני אומר שלא צריך להאמין לכל כותרת", הוא מבהיר בתגובה לשמועות. "ונכון, אנחנו אנשים ציבוריים, אבל לא צריך להיכנס לנו לתוך החיים ולתוך הבית. אני מבין את הסקרנות ואני מבין את הרצון לדעת, אבל שני ואני תמיד היינו ביחד, תמיד נשארנו ביחד. ואנחנו מאוד אוהבים אחד את השנייה, מאוד מרימים אחד לשנייה. את רואה כמה היא עוזרת לי ומרימה לי בחוץ. עד עכשיו היא שם באמת מתקתקת. בזמן שאני פה היא אומרת לי 'יובל, תהיה רגוע, אני דואגת בחוץ'. וכשהיא נמצאת שם אני בטוח שהכל מתפקד 100 מ-100".
החיבור המשפחתי נבנה גם הוא בהדרגה ובחום, הן מול משפחתו והן מול ילדיה של שני. "האמת שבהתחלה, את יודעת, אמרתי לעצמי אולי הם עושים את זה בשבילי, ואולי היא עושה את זה בשבילי, ובפגישה הראשונה באמת הייתה השתחררות כזאת", הוא נזכר ברגעים הראשונים. "היה מתח באוויר בהתחלה, אבל כשהם הכירו אותה והיא הכירה אותם באמת, היה חיבור, ואני הכי שמח על זה בעולם. הכי שמח על זה בעולם".
גם המפגש עם הילדים של שני הביא איתו הרבה אור, על השאלה איך היה המפגש עם ילדיה של שני הוא אומר "מדהים. ילדים מצחיקים, קלילים, כמוה - שטותניקים. שטותניקים כמוה, היא גם צעירה בנפש, את יודעת, אף פעם לא משעמם איתה."
החזון של יובל עבור "נואל" פשוט ומרגש, ליצור מקום שמח, מזמין ומקצועי לכולם. "קודם כל החלום שלי שהכיסאות האלה יהיו מלאים ושמחים ואווירה טובה, ושכשנגיע למקום הזה אנחנו בעבודה אבל גם נהנה. אני והצוות שלי וכל הקהל שיהיה לנו פה", הוא מסביר בחיוך. "החלום שלי לארח פה מהבן אדם הכי לא מוכר לבן אדם הכי מוכר, אני הכי אשמח בעולם באמת שכולם ייכנסו בדלת הזאת".
על אף הלו"ז הצפוף, יובל המשיך לעקוב באופן חלקי אחרי העונה של "האח הגדול". כשנשאל על הזכייה של גל רובין וקבלת הצ'ק, סיפק טיפ משעשע ומעשי, "לכי תפקידי אותו כמה שיותר מהר, שלא תסתובבי איתו בכיס". בנוסף, שיתף על עסקה נדל"נית חדשה ביוון שבה לקח חלק "כן, יש שותפים של אבא שלי שנכנסנו לאיזה עסקה ועשינו משהו יפה ביחד, ובעזרת השם".
את השיחה חתם יובל עם תובנות כלכליות ואישיות שגיבש לאורך הדרך. כשהתבקש לציין מהי ההשקעה הטובה ביותר שביצע, ענה ללא היסוס, "ההשקעה הכי טובה היא השקעה בעצמי. לפתח את עצמי, ללמוד, ידע ידע ידע - לצבור ידע, ולהתפתח כבן אדם".
את המסר שלו לדור הצעיר הוא מסכם בפשטות ועם רגליים על הקרקע "אל תשחקו עם כסף שאין לכם. מה שיש לך - תשחק איתו, מה שאין לך - חודש הבא, עוד חודשיים. לא לשחק עם כסף שאין לכם. אומרים החיים זולים, הפוזה יקרה. אני לא חי את הפוזה. אני מטה את הרכב שלי, אני מטה את החיים שלי. כרגע אני משקיע במקום הזה כדי לבנות את עצמי, תמיד עם רגליים על הקרקע. אל תתנו לציפיות של אנשים אחרים להשתלט עליכם. תהיו נאמנים לעצמכם, תעשו דברים בדרך שלכם, תסמכו על השם יתברך, ואתם בידיים טובות".
צפו בקטע:
ice
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.העניין הוא ששני אדרי משתלטת עליך.חסר עמוד שדרה 08/2026/19הגב לתגובה זו0 0מקבל סטירות ונותן את הלחי השניה.סגור



