תרבות ופנאי

ניב גלבוע מטיח באודיה: "היא מוכרת כרטיסים להופעות בשבת?"

אחרי הסערה שליוותה את השבתת אתר "עדיקה" בסופי שבוע, מבקר האוכל יוצא במתקפה חריפה נגד הזמרת ותוהה האם מדובר בעקרונות אמונה או בצביעות: "לא רוצה שימכרו בשבת? את מי זה מעניין"
ניב גלבוע נגד אודיה (צילום טל עבודי, צילום מסך מתוך יוטיוב, ערוץ i24news)
הסערה סביב השבתת אתר האופנה "עדיקה" בשבתות מסרבת להירגע, וכעת היא מקבלת זווית חדשה ומפתיעה. מבקר האוכל והעיתונאי ניב גלבוע הצטרף למאבק, אך בניגוד לרבים אחרים, הוא בחר שלא לעסוק בעצם ההחלטה המסחרית של רשת האופנה - אלא לכוון את החצים ישירות למי שעומדת מאחורי המהלך, הזמרת אודיה.
בסרטון נוקב שהעלה לרשתות החברתיות, גלבוע בחר לבחון את מידת העקביות של אודיה, והציב סימן שאלה גדול סביב הכנות שמאחורי סגירת האתר. "אני לא נכנס לוויכוח על אודיה ומותג הבגדים שלה, ממש לא", הצהיר גלבוע בסרטון. "לא רוצה שימכרו בשבת? שלא ימכרו, את מי זה מעניין? אני שואל שאלה אחת: האם היא מוכרת כרטיסים בשבת להופעות שלה? זו שאלה טובה, תסכימו איתי".
 

כזכור, זוהי אינה הפעם הראשונה שבה גלבוע מביע סלידה פומבית מהתנהלות של שמות מוכרים בתעשייה, כאשר מבקר המסעדות ביקר את אייל שני לאחר שהציג מנה לסועדת תוך שימוש בתיאור בוטה של איבר מין נשי, ואמר שהוא "מתבייש לשדר" את הקטע המדובר בתוכניתו.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה