תרבות ופנאי

איתי לוי חוגג עם רותם סלע צמודים: צפו

הזמר האהוב הופיע מול 4,000 צופים באמפי המלא למרות מזג האוויר הסוער, ובירך את חברתו רותם סלע לרגל יום הולדתה 
מערכת ice | 
איתי לוי רותם סלע (צילום יח"צ)

הזמר ושופט "הכוכב הבא", איתי לוי, כבש אמש (ראשון) את אמפיתיאטרון קיסריה במופע ענק מול 4,000 צופים שמילאו את המקום עד אפס מקום, למרות מזג האוויר הסוער וההתרעות ברקע. לצד הביצועים האנרגטיים ללהיטים מתוך האלבום החדש "06" ו-"03" ונכסי צאן ברזל כמו "מערב ראשון" ו"נחלת בנימין", נרשם רגע מרגש במיוחד במרכז הערב כאשר באמצע ההופעה פנה לוי לקהל ובירך בחום את חברתו הטובה והקרובה, רותם סלע, לרגל יום הולדתה מחווה שזכתה לתשואות רבות.

החברות הקרובה בין רותם סלע לאיתי לוי הפכה מזמן מאחד משיתופי הפעולה הבולטים בטלוויזיה לקשר אישי והדוק במיוחד. השניים, שחולקים את הפריים בתוכנית "הכוכב הבא" (סלע כמנחה לצד אסי עזר ולוי כחבר צוות השופטים), מטפחים יחסים חמים שמגיעים באופן קבוע גם אל מעבר לגבולות האולפן. הפרגון בולט במיוחד ברשתות החברתיות ובאירועים שונים החל מהגעתה של סלע לתמוך בהופעות הענק של לוי ובמיזמים האישיים שלו, ועד למחוות מרגשות של לוי, אמש. 
 

מעבר לחגיגה המוזיקלית והמחווה המרגשת לרותם סלע, מאחורי הקלעים פועלת מפת דרכים כלכלית מורכבת במיוחד שבסיכומו של הערב, מתוך ההכנסה הכוללת, סך כל ההוצאות, המיסים והתשלומים לצדדים שלישיים עמד על כ-722,270 שקלים. בשורה התחתונה, הרווח הנקי המשוער שמכניסים איתי לוי וחברת ההפקה מהערב הראשון בקיסריה, עוד לפני ניכוי מס הכנסה, עומד על כ-453,730 שקלים.


צפו:
יח"צ
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה