תרבות ופנאי

אורן להב קוטף תפקיד משחק ראשון: זה המחזמר שבו יככב בחנוכה

כוכב הרשת הצעיר יעשה את הצעד הראשון שלו בעולם המשחק ויגלם את הדמות האייקונית של המפטי דמפטי. לצדו יעלו על הבמה טיילור מלכוב, מיקי גבע ושירלי לוי | כל הפרטים
אורן להב (צילום אינסטגרם/ oren_lahav_official)
כוכב הרשת אורן להב קוטף ג'וב חדש ומסקרן במיוחד ויעשה בקרוב את צעדיו הראשונים בעולם המשחק: להב נבחר לגלם את הדמות הצבעונית של המפטי דמפטי במחזמר החדש "אליסה בארץ הפלאות", שיעלה במהלך חג החנוכה.
כפי שפורסם בגיא פינס, מדובר בתפקיד התיאטרוני הראשון של אושיית הרשת והטיקטוק, שממשיך למנף את הפופולריות העצומה שלו בקרב בני הנוער והילדים.
ההפקה החדשה מציגה עיבוד בימתי מוזיקלי לאגדה הקלאסית, שתסייר בהיכלי התרבות ברחבי הארץ במהלך ימי החג. לצדו של להב ישחק צוות קאסט עשיר בכוכבים, כולל טיילור מלכוב, מיקי גבע, שירלי לוי, שלומי יפרח, מיקה צור ועידו שליו.
עבור להב, שנחשב לאחד השמות המדוברים ברשתות החברתיות, מדובר במעבר משמעותי מיצירת תוכן בדיגיטל אל במות התיאטרון והפקות הענק של חג החנוכה. המחזמר צפוי להציע חוויה ססגונית ומוזיקלית לכל המשפחה, כאשר ליהוקו של כוכב הרשת צפוי למשוך קהל צעיר רב לאולמות.
כזכור, להב עלה לאחרונה לכותרות לאחר שהפתיע את עוקביו במסיבת הסיום של התיכון. "חברים מצאתי את זוגתי לפרום 2026 יש לה פה חצוף קרקל", כתב בהפתעה בעמוד האינסטגרם שלו ושיתף תמונה שלו עם הדוגמנית מישל פרו. הדוגמנית מצידה, העלתה סטורי שבו כתבה: "גאה להיות דייט לפרום שלך", והשניים תועדו כשהם צועדים יד ביד לעבר המסיבה לאחר שמישל החליטה להפתיע את להב ולהצטרף אליו לערב המכובד.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה