דיגיטל וטק
vivo חושפת: סמארטפון חדש עם סוללה שלא נגמרת?
ההשקה מתקרבת, והמותג הסיני כבר מציג את אחד היתרונות הבולטים של דגם ה-T4 – סוללה גדולה במיוחד במבנה דק במיוחד וטעינה מהירה שמבטיחה שימוש רציף לאורך כל היום. האם נראה בקרוב את המכשיר בישראל?
מותג הטלפונים הסיני vivo ממשיך להרחיב את סדרת ה-T שלו, ולקראת ההשקה הקרובה של דגם ה-T4 ב-22 באפריל, החברה חושפת פרטים ראשונים על אחד המאפיינים הבולטים של המכשיר: סוללה עוצמתית במיוחד בנפח של 7,300 מיליאמפר לשעה.
למרות הסוללה הגדולה, דגם ה-T4 במהדורת Emerald Blaze יהיה בעובי של 7.89 מ"מ בלבד – נתון מרשים בפני עצמו. לפי החברה, הסוללה מבוססת על טכנולוגיית BlueVolt מהדור השלישי, הכוללת אנודות סיליקון מתקדמות ומבטיחה צפיפות אנרגיה גבוהה ב-15.7% מהדגם הקודם.
בנוסף, vivo מאשרת כי הסמארטפון יתמוך בטעינה מהירה במיוחד בהספק של 90 וואט, לצד טכנולוגיית Direct Drive שתבטיח העברת אנרגיה יעילה עם הפחתת התחממות. עוד נמסר כי המכשיר יתמוך גם בטעינה הפוכה באמצעות כבל ובטעינה עקיפה (bypass charging).
עוד ב-
דגם ה-T4 יימכר דרך אתר vivo הרשמי בהודו, רשת Flipkart וחנויות קמעונאיות ברחבי המדינה. בשלב הזה לא ידוע האם הדגם יגיע לשווקים נוספים, בהם ישראל. פרטים נוספים, כולל מחירים ומפרט מלאים, יפורסמו באירוע ההשקה בשבוע הבא.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



