דיגיטל וטק

ועד עובדי פרטנר מצטרף לשביתה "לא נעמוד מנגד"

ועד עובדי פרטנר מסרו ללקוחות: "יש רגעים בהם המילה להיות פרטנר, אחד למען השני, מקבלת משמעות לאומית. פרטנר תומכת, מצטרפת ומגבה את יו"ר הסתדרות העובדים, בהמשך להודעתו על שביתה כללית במשק. זהו צו השעה, נעמוד כחומה בצורה כנגד כל ניסיון פגיעה בדמוקרטיה. אין לנו ארץ אחרת״
מערכת ice | 
קרן אופק, יור ועד עובדי פרטנר (צילום freepik, pixabay, רמי זרנגר\)
מחאת הענק נגד הרפורמה לתיקון מערכת המשפט לא נפסקת והיום (שני) החל בשעה 13:00, ועד עובדי פרטנר משבית את כלל הפעילות בחברה. בהודעה קצרה שפורסמה, הוסבר מה השירותים שלא יסופקו.
״לא נעמוד מנגד כאשר אנו רואים את הפילוג והקרע בעם, אנו מבינים כי יש שעות שהן חשובות יותר מפוליטיקה", נמסר. "יש רגעים בהם המילה להיות פרטנר, אחד למען השני, מקבלת משמעות לאומית. פרטנר תומכת, מצטרפת ומגבה את יו"ר הסתדרות העובדים, בהמשך להודעתו על שביתה כללית במשק. זהו צו השעה, נעמוד כחומה בצורה כנגד כל ניסיון פגיעה בדמוקרטיה. אין לנו ארץ אחרת״.
יש לציין כי בעוד ניתנה לעובדים האפשרות לשבות, שום שירות ללקוחות לא נפסק והחברה פועלת כרגיל.

כזכור, יו"ר ההסתדרות ארנון בר דוד כינס היום (שני) מסיבת עיתונאים עם ראשי המשק והכריז על שביתה היסטורית. לראשונה, השביתה תכלול גם את העובדים וגם את המעסיקים וקרא לראש הממשלה, בנימין נתניהו: "תעצור את החקיקה". 
כבר מאתמול החלו לעלות השמועות כי יו"ר ההסתדרות יכריז על שביתה כללית, והיום זה הפך למציאות וזאת על רקע נאומו הקרב של ראש הממשלה. "אנחנו בפני שביתה היסטורית בה המעסיקים והעובדים משלבים ידיים יחד", קרא בר דוד.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה