אוכל

לקראת ראש השנה: השף מיקי שמו משיק קולקציית קינוחים מתוקה

רגע לפני פתיחתה הרשמית של השנה החדשה, שף-קונדיטור מיקי שמו מרשת "קונדיטוריית שמו" משיק קולקציית קינוחים מתוקה במיוחד לראש השנה | כל הפרטים
מערכת ice | 
עוגת דבש (צילום ישראל אלפסה)
בין אם נארח או נתארח בערב ראש השנה, כמיטב המסורת החג – את הארוחה מסיימים עם קינוח מתוק, ורצוי – עם כמה שיותר תפוחים ודבש. לקראת החג הקרוב, השף-קונדיטור מיקי שמו מרשת "קונדיטוריית שמו" משיק קולקציית חג עם קינוחים קלאסיים ווריאציות שונות לעוגת הדבש המסורתית לבין חיבורים קולינאריים ייחודיים.
בין הקינוחים הבולטים בקולקציית ראש השנה של השף קונדיטור מיקי שמו, ניתן למנות את עוגת ג'נפוז (עוגת שכבות של ריבת שוקולד, חלב, קרמל ובצק אגוזים בדבש), רולים של מוס דבש, עוגה הונגרית מסורתית בציפוי שקדים, מאפינס דבש ודובשניות. 

(צילום: דניאל לילה)
כידוע, רשת "שמו הקונדיטוריה" נוסדה בשנת 1992 על ידי רותי ואיציק שמו. החנות הראשונה זכתה להצלחה מסחררת. על פיתוח הקולקציות של הרשת מופקד הקונדיטור מיקי שמו, שהפך בשנים האחרונות לאושיה בתחום הקולינארי בישראל, ונחשב ליועץ מבוקש בתוכניות הבישול והאירוח בערוצי המדיה השונים.
שמו של השף קונדיטור המפורסם עלה לאחרונה לכותרות בעקבות פתיחת סניף חדש בעיר חיפה בהשקעה של חצי מיליון שקלים. מדובר בסניף ה-16 של רשת "הקונדיטוריה שמו" שנפתח בקניון עזריאלי חיפה. הסניף החדש משתרע על פני שטח ש 25 מ"ר והוא מצטרף ליתר הסניפים הפזורים ברחבי הארץ, ביניהם באזור תל אביב, הקריות, פתח תקווה והשרון. 
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה