בעולם
דונלד טראמפ מתרברב: "אני גיבור מלחמה, החטופים לא היו חוזרים בלעדיי"
נשיא ארצות הברית טען בראיון לאיש התקשורת השמרן המקורב לנתניהו מארק לוין, כי הוא החזיר את החטופים והשמיד את מתקני הגרעין של איראן: "בלעדיי אף חטוף לא היה חוזר, הטייסים שלנו עבדו בשביל התקיפה הזו 22 שנה"
נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ התראין אצל איש התקשורת השמרן מארק לוין והתרברב על שליחת המטוסים שתקפו את הכור באיראן: "אני וביבי גיבורי מלחמה, לאף אחד זה לא אכפת אבל לי כן, אני שלחתי את המטוסים האלה", על הניסיונות להגיע לעסקת חטופים: "נתניהו איש טוב, הוא נלחם והם מנסים לשים אותו בכלא בנוסף להכל, זה מטורף".
על תקיפת המטוסים האמריקאים באיראן: "חיסלנו בלילה אחד את כל היכולות הגרעיניות של איראן שהייתה משתמשת בה תוך שתי שניות, אם רק הייתה לה אפשרות אבל חיסלנו את זה, אני שלחתי את המטוסים לתקוף. 22 שנים הטייסים התכוננו לרגע הזה, נתתי להם פרס. המבצע הזה היה כל כך מושלם".
עוד ב-
על שחרור החטופים: "אני החזרתי אותם. אני ונתניהו עבדנו קשה על העסקה, החזרנו את החטופים. קיבלנו הרבה מכתבים מההורים ומהילדים עצמם ומהאנשים שחזרו. אף אחד לא היה חוזר בלעדיי. נתניהו חוטף כמוני הרבה ביקורות, חמאס לא התכוונו להחזיר אף חטוף, אני החזרתי אותם. כולם כבר שכחו את ה-7.10, חמאס לא אוהב שמזכירים לו את זה"
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



