בעולם
אזהרה חריגה לטסים ליעד האהוב: 5,000 טיסות בוטלו
סופת ענק עם עשרות סנטימטרים של שלג ורוחות חזקות צפויה להכות בחוף המזרחי, ועלולה להשפיע על טיסות מישראל
אזהרות חריגות הגיעו אתמול (שבת) לתושבי ניו יורק והסביבה, ולפיהן סופת ענק בדרך לגדות החוף המזרחי של ארצות הברית, ותביא איתה כמויות של שלג הצפויות להגיע לגובה של עשרות סנטימטרים, בנוסף לרוחות חזקות במיוחד.
לפי דיווחים מעבר לים, כ-5,000 טיסות בוטלו ברחבי ארה"ב, בעוד שכשני שלישים מהטיסות שתוכננו להיום לנמל התעופה הבינלאומי ג'ון פ. קנדי בניו יורק ובנמל התעופה לה גווארדיה בניו יורק בוטלו. בעת זו לא נודעו ביטולים עבור הטיסות הצפויות בימים הקרובים לניו יורק מישראל, אך התפתחות הסופה עלולה לגרום לשינויים במועדי הטיסות ואף לביטולן ברגע האחרון.
"למרות שאנחנו חווים לא מעט סופות שמביאות איתן שלג כבד והשפעות משמעותיות, עברו כבר כמה שנים מאז שראינו סופה בסדר גודל כזה שמתפרסת על פני אזור כל כך נרחב בחלק הכל כך מאוכלס הזה של המדינה", אמר קודי סנל, מטאורולוג במרכז לחיזוי מזג אוויר של השירות בארה"ב.
עוד ב-
גם בארץ הטמפרטורות צונחות. אחרי שבועות ארוכים שבהם נדמה היה שהשמש השתלטה על המחוזות ודחקה את המעילים עמוק אל ארון הבגדים, החורף החליט להזכיר לכולנו שהוא כאן. המהפך הדרמטי במזג האוויר יחל כבר היום, כאשר הטמפרטורות יצנחו במידה ניכרת ויחזירו אותנו לממוצע העונתי.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



