בריאות

השף עומר מילר במצב בריאותי מורכב: "קשה לי, נאנק מכאבים"

השף האהוב עומר מילר, שיתף במצבו הרפואי, אחרי שקיבל זריקה לפני מספר חודשים שלטענתו גרמה לו לסיבוכים: "הזריקה פגעה בי. רחוק מלחזור למקום בו נעצרתי"
מערכת ice |  1
עומר מילר (צילום שניר גואטה)
השף האהוב עומר מילר, נוהג לשתף בחשבון האינסטגרם שלו מתכונים של אוכל או סרטונים של ארוחות אותן הוא מכין, אלא שאתמול (חמישי) מילר בחר לרגע לשים את זה בצד ובין כל הסטורים המגרים שהוא מעלה, הוא העלה שני סטורים בהם טען כי הוא נמצא במצב בריאותי מורכב אחיו שעבר זריקה בגלל בעיה רפואית שהייתה לו, ומאז הוא סובל מכאבים עזים.
מילר תיעד עצמו עושה עמידת ידיים, דבר שלטענתו לא הצליח לעשות כבר שלושה חודשים בעקבות אותה זריקה, וסיפר תחילה בסטורי שהעלה: "ב-22 במאי הייתה הפעם האחרונה שעמדתי על הידיים".
מילר הוסיף וסיפר כי לטענתו: "ארבעה ימים לאחר מכן קיבלתי זריקה שפגעה בי ומאז למעשה לא הצלחתי להתאמן בקליסטניקס. שיתפתי פה בכל הכאבים, התהליך והמסע. אני עוד רחוק מלחזור למקום בו נעצרתי, אבל לרגע אחד לא הפסקתי להאמין שזה יקרה. אני עדיין מאמין ועדיין מתאמן כדי שזה יקרה".
מילר סיפר על תקופת השיקום האינטנסיבית שהוא עובר: "קשה לי האיטיות, קשה לי השיקום. אני מבין שזו הדרך היחידה. אני מאושר לראות סרטונים שלי מסוף מאי ותחילת יוני נאנק מכאבים ומוגבל בתנועה ולהבין איפה אני נמצא היום. מדמיין כבר איפה אהיה בעוד שלושה חודשים, אבל בעיקר מתמקד בהווה. בעכשיו. בלהשתפר ולהתקדם". 
 
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    נתחיל לספור 1 2 3 עד ש
    אחד 09/2025/08
    הגב לתגובה זו
    0 0
    עד שיקום מתנגד החיסונים ....
    סגור