משפט

ההסתבכות של הזמר המפורסם: "יהיו עוד התפתחויות בימים הקרובים"

משטרת ישראל החלה בחקירה כנגד אחד הזמרים המפורסמים בישראל, המתלוננת טענה כי הוא פגע תקף אותה ופגע מינית: ? "הוא הוריד את המכנסיים בהפתעה וביצע בי עבירות מין"
מערכת ice | 
זמר-אילוסטרציה (צילום shutterstock)
אמש (שני) פורסם כי משטרת ישראל החלה בחקירה כנגד אחד הזמרים המפורסמים בישראל. זאת בעקבות מתלוננת על אירוע שהתרחש כבר לפני מספר שנים.
רק כעת הגיעה המתלוננת לתחנת המשטרה כדי להגיש תלונה נגד אותו זמר, ששמו כמובן עדיין לא הותר לפרסום. המתלוננת טענה כי תחילה נוצר בין השניים קשר עסקי, אלא שלאחר מכן במהלך מפגש ביניהם, היא טוענת כי הוא תקף אותה מינית. "הוא הוריד את המכנסיים בהפתעה וביצע בי עבירות מין".
משטרת ישראל הגיבה לפרסום אמש: "במענה לפניות כתבים הערב, בדבר תלונות שהגישה תושבת המרכז, לפני כחצי שנה לערך, על אירועים שונים שקרו לכאורה לפני מספר שנים, בכמה ערים בארץ, ע"י מספר מעורבים, נבהיר כי הנושא נבחן ע"י הפרקליטות ובהתאם הועבר לטיפול יחידת ההונאה המחוזית. מעבר לכך, אין מה להרחיב בשלב זה בדבר בחינת התיק, לרבות זהות המעורבים".
מי שחשפה את הפרשה היא אדווה דדון ב'חדשות 12', העיתונאית התראיינה הבוקר ברדיו 103FM וסיפרה פרטים חדשים מתוך הפרשה: "מדובר באירועים שונים שהתרחשו בשנים שונות, חייה הפכו לסיוט מאז שהאירועים קרו והיא פונה למשטרה לעזרה שישימו סוף לאיומים וההטרדות שלטענתה היא חווה". עוד הוסיפה: "יהיו עוד התפתחויות בימים הקרובים. לפי המשטרה הוא אמור להיחקר".
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה