משפט
הלם במכבי ת"א: האיש הוותיק במועדון חשוד בעבירות מין בקטין
שרון יהודה, העובד במכבי תל אביב יותר מ-30 שנה, נעצר והוגש נגדו כתב אישום על פגיעה מינית בקטין מתחת לגיל 14. המועדון מסר כי "החקירה בשלב מוקדם"
שרון יהודה, בן 52 ואיש משק במכבי תל אביב בכדורסל, נעצר בחודש שעבר בחשד לביצוע עבירות מין חמורות בקטין, ונגדו הוגש בשבוע שעבר כתב אישום בבית המשפט המחוזי בתל אביב. לפי כתב האישום, יהודה ניצל את קרבתו לקטין, שפיתה אותו במתנות ובכסף, והתקשר עמו במפגשים חוזרים שבמהלכם ביצע עבירות מין, כולל אינוס ומעשים מגונים, לאורך תקופה שנמשכה מיולי 2024 עד מרץ 2026.
לפי הפרקליטות, הקטין היה בן פחות מ-14 כאשר התחילו המעשים, והם בוצעו במספר מקומות שונים. בני משפחתו של הקטין גילו את העבירות לאחר שמצאו הודעות בטלפון שנתן יהודה לילד, אשר כללו הזמנות להיפגש. יהודה מכחיש את המיוחס לו וטוען כי העניק מתנות וכסף מתוך טוב לב.
יהודה מועסק במכבי תל אביב במשרה חלקית מאז 1992 ונמצא במועדון יותר משלושה עשורים. בנוסף הוא עובד כסוכן אביזרי מחשוב ומתנדב באגף התנועה של המשטרה בדרגת רב פקד.

צילום מסך מאתר מכבי תל אביב
מכבי תל אביב מסרה בתגובה: "מדובר בשלב מוקדם של החקירה בו הראיות טרם נשמעו. אנו בוטחים ברשויות החוק שיבצעו את עבודתן".
עוד ב-
שופט בית המשפט המחוזי בתל אביב האריך את מעצרו של יהודה עד תום ההליכים, לאחר שנקבע כי "קיים ניצוץ ראייתי" בעדות הקטין והמסמכים שהוצגו.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.חלאת המין האנושי, טוב מאד שמפרסמים את שמו עכשיורני 04/2026/05הגב לתגובה זו0 1יגיעו תלונות מעוד קטינים נוספים..וייתכן מאד שגם דרך האינטרנט.פיתה קטינים תמורת תשלום וטובות הנאה אחרות. עבודה טובה של המשטרה.סגור



