משפט
רשות המסים חושפת: זה האיש שעקץ אתכם ב-7.8 מיליון שקל
תושב חיפה נעצר בחשד להעלמת הכנסות בסכום של כ-7.8 מיליון שקל שנבעו מעוקץ לקוחות בתחום ההלוואות
תומר רייכל, עצמאי העוסק בתחום ארגון כנסים ותערוכות מקצועיות, הובא בפני בית משפט השלום בתל אביב בחשד להעלמת הכנסות בסכום של כ-7.8 מיליון שקל שנבעו כתוצאה מעוקץ בתחום ההלוואות. כבוד השופטת שרית קריספין שחררה את החשוד בתנאים מגבילים.
מבקשת המעצר עולה כי בעקבות חקירה סמויה שבוצעה על ידי פקיד שומה חקירות תל אביב עלה החשד כי רייכל, תושב חיפה, ומעורבים אחרים, מתפעלים עסק למתן הלוואות וגיוס אשראי בערבות המדינה, כאשר בפועל הם עוקצים לקוחות רבים ולא מספקים את השירות כמובטח, וזאת ללא דיווח ותשלום על ההכנסות.
היקף התשלומים הלא מדווחים המיוחסים לחשוד בין השנים 2022-2015 עומד על כ-7.8 מיליון שקל. בעקבות החקירה, שהפכה לגלויה נערך חיפוש במקום מגוריו של החשוד ובביתם של מעורבים נוספים, ונתפסו מסמכים רבים. החשוד נחקר באזהרה ובנוסף נחקרו מעורבים נוספים בתיק.
עוד ב-
מדובר בחקירה נוספת המתנהלת כנגד החשוד, כאשר בספטמבר 2022, בעקבות חקירה קודמת, הוגש כנגדו כתב אישום בגין העלמת הכנסות בסכום של כ-3.7 מיליון שקל משירותי יחסי ציבור שסיפק למועדונים. מכיוון שהחשוד אינו מתייצב לדיונים בעניינו בבית המשפט, קיימת החלטה בגין מעצרו על מנת להבטיח את התייצבותו לבית המשפט.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



