בארץ
יאיר גולן תוקף את בן גביר וסמוטריץ': "גוררים את המדינה לתהום"
יו"ר הדמוקרטים בביקורת על ראש הממשלה, לאחר שתחקיר הניו יורק טיימס חשף כי העדיף לשרוד פוליטית על פני עסקאות לשחרור חטופים: "מחזק את מה שידוע לכולם, מיעוט קיצוני גורר מדינה שלמה לתהום"
יו"ר מפלגת הדמוקרטים יאיר גולן שיתף בחשבון הטוויטר שלו תחקיר של עיתון ה"ניו יורק טיימס" שפורסם ב-N12 על כך שראש הממשלה בנימין נתניהו בחר לטרפד עסקאות חטופים על מנת לשרוד פוליטית וכתב: "תחקיר הניו יורק טיימס רק מחזק את מה שכבר ידוע לכולם: נתניהו, סמוטריץ’ ובן גביר מונעים עסקה כדי לשרוד פוליטית. חיי חטופים וחיילים פחות חשובים להם מהכיסא. הם מיעוט קיצוני שגורר מדינה שלמה לתהום. הם שוב מפילים את העסקה. כדי להציל חיים ואת המדינה, צריך להפיל את הממשלה. זו אזעקת אמת.
כזכור, גם במהלך שבוע שעבר ביקר גולן את הממשלה וכתב: "לא הבנתם כלום" על הפרסום לפיו ישראל הסכימה להכנסת משאיות סיוע בעלות משאבים על ידי קטאר ומדינות נוספות לרצועת עזה. לפי הדיווח הכנסת המשאבים בזמן הפסקת האש תהיה ערובה לכך שישראל מתכוונת באמת לסיים את המלחמה, כאשר כרגע סעודיה ואיחוד האמירויות מסרבות לקחת חלק בשיקום הרצועה.
עוד ב-
עוד לפי הדיווח מה שכרגע מונע את ההגנה להסכם היא פריסת החיילים בציר מורג הנסלל בין חאן יונס לרפיח. ציר זה מאפשר לישראל שליטה בכל דרום רצועת עזה, עד לגבול מצרים. הצדדים ממשיכים במו"מ בדוחא בירת קטאר.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(2):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.גולן המסכןגרומי 07/2025/12הגב לתגובה זו0 1זה היה אלוף ? זיבלון קטן ,טיפש גדול ,מה בדיוק אתה רוצה ?סגור
-
1.גולן שקורא לחיילי הצהל הקדושים הורגי תינוקות להנאתםברוך 07/2025/12הגב לתגובה זו0 1גולן אתה המנוול הכ גדול שראיתי ! מי שקורה לחיילי צהל הקדושים הורגי תינוקות להנאתם צריך להיבעט החוצה מכל המדרגות בכל מקום שהוא נמצא.אתה חתיכת מנוול חסר תקנה.בושה לעם ישראל שאדם אם אפשר לקרוא לך ככה היה פעם מפקד בכיר.תעודת עניות לכל מי שהביא אותך למקום הזה.סגור



