בארץ
ראש העיר לוד בטענה חמורה: ''המדינה מדללת את האוכלוסייה הערבית''
יאיר רביבו יצא בהאשמה קשה: "מדינת ישראל מאפשרת את מעשי הרצח כי היא החליטה לדלל את האוכלוסייה הערבית"
כפי שכבר אמר בעבר, ראש עיריית לוד יאיר רביבו ממשיך לתקוף בחריפות את המדינה ואת הממשלה על הטיפול בסוגיית האלימות במגזר הערבי שממשיכה לגבות קורבנות בנפש ולסכן גם חפים מפשע.
הבוקר (ראשון) התראיין ראש עיריית לוד, יאיר רביבו לתכנית קלמןליברמן של תאגיד השידור ואמר בהאשמה קשה: "מדינת ישראל מאפשרת את מעשי הרצח כי היא החליטה לדלל את האוכלוסייה הערבית"
בכלל, לוד ממשיכה להיות מוקד למקום שאחיזת החוק בו רופפת, כשבחודש שעבר שוטרי תחנת לוד יחד עם לוחמי מג"ב, יחידת הכלבנים של מחוז מרכז ביצעו אכיפה מבצעית מוגברת ויזומה בשכונת פרדס שניר בלוד למטרת סיכול שימוש והחזקה לא חוקית באמצעי לחימה בידי גורמים פליליים ואחרים.
עוד ב-
בתוך כך, רק לפני מספר שבועות שוטרים חשפו טיל מטאדור, שני אקדחים, רובה M4, מחסניות, תחמושת, ומשתיק קול. כמו כן, הכוח עצר שני שוהים בלתי חוקיים תושבי איו"ש בשנות ה-20 לחייהם שתפסו מחסה במקום. כלל המוצגים הועברו להמשך מיצוי ראיות במעבדות הזיהוי הפלילי של משטרת ישראל ובהתאם לצורכי החקירה תבחן הבאת החשודים לדיון בבקשה להאריך מעצרם.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.עוד ראש עיר כזה ואבדנו. (ל"ת)חבל 07/2025/13הגב לתגובה זו0 0סגור



