בארץ
בחסות תנאי מזג האוויר: צה"ל תקף מטרות חיזבאללה בלבנון
חיל האוויר ניצל את תנאי השטח לפני שסופת "ביירון" מתקרבת לישראל ותקף בחסות הערפל יעדים של ארגון הטרור חיזבאללה, אשר קידם מתווי פיגועים ושינוע תחמושת לאתרים שונים בדרום לבנון
חיל האוויר תקף הלילה יעדים של חיזבאללה ברחבי דרום לבנון, תקיפה זו אירעה בחסות בערפל ותנאי הראות הקשים הצפויים בימים הקרובים, תנאים אשר עשויים לסייע לגורמי טרור בלבנון לקדם מתווי פיגועים או לחלופין יסייע להם לשנע תחמושת ואמצעי לחימה לאתרים שונים בדרום לבנון, בפיקוד הצפון מגבירים את הדריכות והמוכנות.
מדובר היה בניצול הזדמנות מודיעינית ויכולת מבצעית בשל חלון שנוצר בתנאי ראות ואקלים לביצוע גל של תקיפות על המטרות, שזוהו לאחרונה על ידי פיקוד הצפון ואמ״ן בדרום לבנון. במרכז התקיפה מתחם הכשרות ואימונים אשר שימש את יחידת 'כוח רדואן' בארגון חיזבאללה, על פי צה״ל, לקיום אימונים והכשרות של מחבלי הארגון, עבור תכנון והוצאה לפועל של מתווי טרור נגד כוחות צה"ל ואזרחי מדינת ישראל.
עוד ב-
לא מדובר בשלב של התקיפה הגדולה שמתוכננת נגד התעצמות חיזבאללה, אלא בעוד תקיפה של המערכה בין המערכות. כזכור לפני כשלושה שבועות תקפה ישראל בצורה משמעותית ברובע הדרומי של ביירות, הדאחיה מעוז חיזבאללה וחיסלה את רמטכ"ל הארגון עלי טבטבאי שהחליף בתפקיד את קודמו איברהים עקיל שחוסל על ידי צה"ל בפתיחת חזית הצפון של מלחמת חרבות ברזל.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



