בארץ

רני רהב מגן על לוסי אהריש: "אתם בהמות גסות, פטריוטית יותר ממכם"

"תתביישו לכם אנשי חושך גזענים, אינשאללה לכל מקום שתגיעו בעולם האינטרפול יעצור אתכם על גזענות אמן", כתב רהב
מערכת ice |  2
רני רהב (צילום Miriam Alster/FLASH90)
עליית מדרגה במחאה נגד לוסי אהריש: 'נאום האינשאללה' ממשיך לעורר סערה. אתמול (רביעי) בערב, ימים בודדים אחרי ביקורו של פעיל הימין השנוי במחלוקת, מרדכי דוד מחוץ לביתה של העיתונאית, עשרות פעילים הגיעו למקום והחריפו את ההפגנות נגדה.
משטרת ישראל ששהתה במקום עצרה מפגינה אחת, לאחר שירקה בפני השוטרים. פעיל ימין נוסף עוכב על ידי המשטרה, לאחר שבהפגנה קודמת נכנס ללובי הבניין שבו מתגוררת אהריש. על פי דיווחים ברשתות החברתיות, טענו פעילי הימין במקום: "הימין סיים לשתוק. נחזור לפה כל שבוע ונצעק 'אינשאללה'". מספר תושבי השכונה של אהריש והלוי ירדו מבתיהם אל האירוע, במטרה לפנות למפגינים בבקשה, בשל הרעש הרב ביקשו מהמפגינים להתפנות. 
מי שמיהר להגיב על האירועים האחרונים הוא יחצ"ן רני רהב. בפוסט בחשבון האינסטגרם שלו : "אתם בהמות גסות, היא פטריוטית יותר מכם ואזרחית יותר טובה מכם, אינשאללה יעמידו אתכם לדין אינשאללה יפגינו לכם מול הבית שלכם, מול הילדים שלכם, הנשים שלכם. תתביישו לכם אנשי חושך גזענים, אינשאללה לכל מקום שתגיעו בעולם האינטרפול יעצור אתכם על גזענות אמן".
תגובות לכתבה(2):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 2.
    פטריוטית איך בדיוק ? אזרחית למופת איך בדיוק ?
    אאוץ 02/2026/26
    הגב לתגובה זו
    1 0
    פטריוטית הצחקת אותי ... בזמן שהילדים שלך התבוששו בבוץ בטירונות היא למדה באונברסיטה של אהלן וסאלן שטיח אדום לערבים באוניברסיטאות , אזרחית למופת זה כבר טיפשות ... היא קוראת למרד עם שיבואו כל הערבים ויצביעו ... ואתה מר רהב תמשיך לגור בארץ גוש שאתה גר בה ... לא יצאת ממנה לדרום ולצפון ... צא ולמד איך הם משתלטים על הארץ בהכל מכל כל .!!!!!!!!
    סגור
  • 1.
    רני רהב
    ג׳ורג׳ 02/2026/26
    הגב לתגובה זו
    2 0
    אדון רני רהב אתה נראה כמו בהמה אתה הולך כמו בהמה אז כנראה אתה בהמה יש יותר פשוט מזה
    סגור