בארץ
גדי איזנקוט: "לא עזבתי את גנץ כדי להיות מספר 2 של בנט"
דרמה בדרך לבחירות 2026: יו"ר מפלגת "ישר", והרמטכ"ל לשעבר גדי איזנקוט, לא מתכוון לפנות את הבמה לאיש: ""לא עזבתי את בני גנץ כמספר שתיים כדי להיות מספר שתיים של בנט"- כך הגיב ראש הממשלה לשעבר
הקרב על ההובלה בפוליטיקה מתחמם והכל יוצא החוצה: יו"ר מפלגת "ישר", הרמטכ"ל לשעבר גדי איזנקוט, לא מתכוון לפנות את הבמה לאיש. בריאיון שהעניק הערב (שבת) לתוכנית "פגוש את העיתונות", הצהיר איזנקוט במפורש כי הוא רץ לראשות הממשלה, ושלל לחלוטין את האפשרות שישמש כ"מספר 2" של נפתלי בנט.
"אני מאמין בעצמי, יודע איזו מנהיגות אני מביא ורואה את עצמי מועמד טוב מאוד", הבהיר איזנקוט בנחרצות. כדי להדגיש את עמדתו, הוא שלח מסר חד-משמעי שקושר גם את יו"ר מפלגתו הקודם: "לא עזבתי את בני גנץ כמספר שתיים כדי להיות מספר שתיים של בנט".
ההצהרה התקיפה של איזנקוט מגיעה כמענה ישיר לטענותיו של בנט, לפיהן הרמטכ"ל לשעבר "מתמהמה" בנוגע להצעת האיחוד ביניהם. על כך הגיב איזנקוט בביטול, הבהיר כי אין שום התלבטות, וחשף: "הוא קיבל את התשובה 'לא' במקום". לדברי איזנקוט, הסיבה המרכזית להקמת מפלגתו היא הרצון להביא "מנהיגות אחרת" ואת תפיסת העולם שכל כך נדרשת כיום לחברה הישראלית.
מצידו של בנט, סירבו להישאר חייבים. בתגובה לדברים הקשים של יו"ר מפלגת "ישר", מסר בנט: "ישראל זקוקה לאיחוד שיביא לניצחון גדול. לפני חצי שנה הונחה בפני גדי איזנקוט הצעה נדיבה להתחבר אל בנט לניצחון".
עוד ב-
לסיום, שגר בנט אזהרה וקריאה פומבית לאיזנקוט להתעשת: "בנט לא יאפשר לחזור על טעות הפיצול והציבור לא יסלח למי שימנע ניצחון. גדי, בוא להתאחד ולנצח".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



