בארץ

רני רהב תוקף את ההחלטה: "שר המשטרה יושב עם פושע במדינת ישראל"

מרדכי דוד, המוכר מהטרדות של אישי ציבור ושופטים, צפוי לקבל תפקיד בשכר במטה הצעירים של עוצמה יהודית, ומעורר סערה ענקית
מרדכי דוד רני רהב (צילום חיים גולדברג צילום מסך 12)
מרדכי דוד, פעיל ימין השנוי במחלוקת, צפוי לקחת חלק בקמפיין של השר איתמר בן גביר ולשמש בתפקיד בשכר במטה הצעירים של מפלגת "עוצמה יהודית".
מהפרובוקציות ברחוב אל המטה דוד מוכר לציבור בשל פעולות מחאה פרובוקטיביות, הכוללות חסימת רכביהם והטרדתם של אישי ציבור, שופטים ועיתונאים המזוהים עם המרכז-שמאל - ובהם נשיא בית המשפט העליון לשעבר אהרן ברק, ראש הממשלה לשעבר אהוד ברק והכתב גיא פלג.
והתגובות לא איחרו להגיע. היחצ"ן רני רהב שנחסם על ידי דוד בעבר ומרבה להתבטא בנושאים פוליטיים וחברתיים תקף את הדיווח. "לא ייאמן כי יסופר. שר המשטרה יושב עם פושע במדינת ישראל. לאן הגענו במדינה שלנו! כל מי שיבחר בבן גביר, שיידע שהוא מצביע למפלגה שמעודדת פשע בישראל. ושזה יהיה על המצפון של נתניהו שנתן לזה יד ולשר המשפטים, יריב לוין, שנתן לזה יד", כתב בפוסט שהעלה לרשת X.
"הנה הגיע המחיר! עם ישראל לא ישכח לכם את הפשעים האלה שלכם בחסות בן גביר. לא ייאמן כי יסופר. השר הכי נורא בהיסטוריה של מדינת ישראל. בושה, בושה. שחיתות. לכו הביתה".
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה