בארץ
אחרי גל העזיבות של יש עתיד: הח"כ שמצטרף לליברמן
אחרי שהודיע על סיום דרכו במפלגתו של יאיר לפיד, ח"כ ירון לוי מצטרף לישראל ביתנו ויקבל אחריות על תחום מרכזי. ליברמן: "מביא איתו ניסיון, מחויבות ועשייה מוכחת"
לאחר גל העזיבות וההודעות על אי-התמודדותם בקרב חברי הכנסת של יש עתיד, ח"כ ירון לוי מציג את התחנה הפוליטית הבאה שלו. אחרי שהודיע לפני מספר חודשים כי יסיים את דרכו במפלגתו של יאיר לפיד בתום הקדנציה, ישראל ביתנו הודיעה היום (שני) על הצטרפותו לשורותיה.
לוי יוביל מטעם המפלגה את תחום החוסן הלאומי ובריאות הנפש. לפי הודעת ישראל ביתנו, בימים אלה מתגבשת בהובלתו תוכנית מקיפה הכוללת הקצאת משאבים והרחבת השירותים בקהילה. יו"ר המפלגה אביגדור ליברמן בירך: "ירון מביא איתו ניסיון, מחויבות ועשייה מוכחת בתחום בריאות הנפש והחוסן הלאומי, תחום שהפך לאחד האתגרים המרכזיים של מדינת ישראל".
לוי כיהן בעבר כסגן ראש עיריית בת ים, ובאוגוסט 2023 נכנס לכנסת בעקבות התפטרותה של אורנה ברביבאי. במהלך כהונתו עסק בין היתר בבריאות הנפש של לוחמים ולוחמות ותפקידו החדש מהווה המשך טבעי לקידם התחום במסגרת פעילותו בישראל ביתנו.
עם ההודעה על הצטרפותו מסר לוי: "אני מודה ליו"ר ישראל ביתנו, אביגדור ליברמן, על הצבת בריאות הנפש והחוסן הלאומי בראש סדר העדיפויות". הוא הוסיף: "במהלך כהונתי כחבר כנסת קידמתי את הנושא החשוב הזה, ואני שמח להמשיך לפעול למען הציבור ולקידום מענה אמיתי לאחד האתגרים המרכזיים של החברה הישראלית".
עוד ב-
כזכור, הודעתו של לוי מגיעה לאחר שורת עזיבות והודעות על אי־התמודדות בקרב בכירי יש עתיד לקראת הבחירות. בין היתר, מאיר כהן ומיקי לוי הודיעו שלא יתמודדו לכנסת הבאה, רון כץ התפטר מהכנסת, ואלעזר שטרן הצטרף למפלגת "ישר!" של גדי איזנקוט. גם קארין אלהרר הודיעה על עזיבת הרשימה. עם זאת, חלק מהפורשים מההתמודדות ממשיכים לפעול במסגרת המפלגה, ובהם מיקי לוי, שנועד לכהן כאב בית הדין שלה.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



