בארץ
רוני מאנה: "אייקיו של חציל, אישה מטורפת פסיכיאטרית!"
איש העסקים רוני מאנה יצא במתקפה חריפה ונוקבת נגד ראש הממשלה בנימין נתניהו ובני משפחתו, בעקבות עימות ברשת עם פעיל הליכוד מוטי אוחנה. "אישה מטורפת פסיכיאטרית, משפחת פשע"
איש העסקים רוני מאנה יצא במתקפה חריפה וחסרת תקדים נגד ראש הממשלה בנימין נתניהו, בני משפחתו ותומכיו. הדרמה הסוערת התלקחה בחשבון ה-X של מאנה, בתגובה למוטי אוחנה, פעיל ליכוד מוכר, שהגדיר פוסט קודם של איש העסקים כ-"פוסט ברמה של ילד בכיתה ג'".
מאנה לא נשאר חייב והשיב בסדרת גידופים חריפה: "מה לעשות קראו את הפוסט ברמה של כיתה ג 70 אלף אדון אוחנה הביביסט!!! אייקיו של חציל פרופיל של קיטבג!! ראש ממשלה הכי גרוע בתולדות מדינת ישראל!! ראש מממשלה שמוקף בוגדים!!". בהמשך, התייחס מאנה להיכרותו האישית והקרובה עם בני הזוג נתניהו וכתב: "תקשיב ההבדל ביני לבינך שביבי ישן במיטתי המון פעמים יחד עם אשתו ואני מכיר אותם גם בבוקר שהם מתעוררים ומה אוהבים לעשות דבר ראשון. משפחה מושחתת רמאים ונוכלים!!".
איש העסקים המשיך להטיח האשמות קשות במיוחד גם ברעיית ראש הממשלה ובבנו: "אשה מטורפת פסיכיאטרית!!! בן מטורף כמו אמא שלו!! בקיצור קן הקוקיה!! משפחת פשע לכל דבר ודבר!! אתה יודע מה זה ראש כנופית פשע - זה ארגון עם חיילים ואתם החיילים שלו!!". בסיום הציוץ פנה מאנה ישירות לאוחנה וחתם: "מציע לך לעשות בדיקת MRI דחוף אם נשאר לך משהו במוח".
כזכור, מאנה מרבה לחשוף את דעותיו נגד ראש הממשלה בתדירות גבוהה, כאשר לאחרונה התייחס לטיסת "פליי דובאי" וכתב: "תגיד, אני במקומך מתחבא כי זה בדיוק מה שלא עשית שהיו לך התראות על ה7 לאוקטובר ולא עשית כלום. גם עכשיו, אם ידעת שיש התראות למה לא עצרת את הטיסות מדובאי?".
מה לעשות קראו את הפוסט ברמה של כיתה ג 70 אלף אדון אוחנה הביביסט!!!
— ronimana (@RoniMana) October 3, 2026
אייקיו של חציל פרופיל של קיטבג!!
ראש ממשלה הכי גרוע בתולדות מדינת ישראל!!
ראש מממשלה שמוקף בוגדים!!
באיזה עסק מישהו היה מחזיק עובד שמדליף למתחרים שלו!!
תקשיב ההבדל ביני לבינך שביבי ישן במיטתי המון פעמים יחד עם… https://t.co/MFycBPhJ3V
כזכור, מאנה מרבה לחשוף את דעותיו נגד ראש הממשלה בתדירות גבוהה, כאשר לאחרונה התייחס לטיסת "פליי דובאי" וכתב: "תגיד, אני במקומך מתחבא כי זה בדיוק מה שלא עשית שהיו לך התראות על ה7 לאוקטובר ולא עשית כלום. גם עכשיו, אם ידעת שיש התראות למה לא עצרת את הטיסות מדובאי?".
עוד ב-
בהמשך הציוץ העלה מאנה טענות חריפות לגבי השיקולים שהובילו לאי-עצירת הטיסות והזהיר מפני אסון כבד: "כי פחדת שהם יפתחו עליך בכל הכוח ויספרו את האמת והמלך דיבר איתך. בינתיים הם מרחמים עליך. איך אתה לא עצרת את הטיסות ריבונו של עולם, אם היה קורה אסון זה היה רשום על שם שלך".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(8):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
7.רוני מאנה באמת תחליף כבר את הפאה לצבע בלונד (ל"ת)צפון חזק 10/2026/06הגב לתגובה זו0 0סגור
-
6.רוני מאנהברקוביץ החכם והמכבד. 10/2026/05הגב לתגובה זו0 1הפוסל במומו. טיפוס דוחה ועלוב שנאחז בציפרניו בעברו . מומלץ שכבר תרכוש כרטיס לכיוון אחד לאלסקה. פה אתה מוקצה.סגור
-
5.רונו מאנה העירקי..החציל הוא האיי קיו שלך !!!אור 10/2026/05הגב לתגובה זו1 3איי קיו של.סביח !!! לכאורה... השינאה שלך אל משפחת נתניהו.. . לא באה סתם לעולם . אולי גילו עליך דבר מה שגרם להם לנתק קשרים איתך.לאחר שנים על ידידות. אין עשן... בלי אש.. לכאורה כך אומר הפסוק..סגור
-
כמה כיף לטנףמר ציפן 10/2026/06הגב לתגובה זו1 1בלי עובדות, בלי ראיות, הכל השמצות, קללות ורמזים מכוערים. מכונת הרעל בהתגשמותה. שיא הצביעות זה להוסיף את המילה "לכאורה" כי בדף המסרים כתוב שזה פוטר אותך מאחריות.סגור
-
4.ביבייוסי בן בנימין 10/2026/05הגב לתגובה זו1 3כל מילה בסלעסגור
-
3.רוני היה חבר נפש של משפ' נתניהו. וכנראה יודע. (ל"ת)ברוך 10/2026/05הגב לתגובה זו3 2סגור
-
2.שרה מופרעתאריאל יולזן 10/2026/04הגב לתגובה זו2 2אכן לצערנו, שרה אשתו של ביבי, מופרעת. כל ההתנהלות וההתנהגות שלה, מוזרים עד מעוררי גיחוך. בכל פגישה של ראש הממשלה, עם נציגי ממשלות מחו"ל, היא אצה-רצה קדימה, מושיטה יד ללחיצה, והשרים והשליחים מחו"ל, נראים נבוכים. הם מעולם לא נתקלו בהתנהגות כזאת. אף אישה של מנהיג, אשר יודעת שהיא לא נבחרה להיות מנהיגה, לא נדחפת לכל מקום, כמו טיפשה. עוד התנהגות מטומטמת שלה, בעלייה ובירידה מהמטוס, היא לא מחזיקה במעקה המדרגות, כמו כל אדם נורמלי שמעוניין במעקה הביטחון, היא אוחזת בידו של ביבי ועולה באיטיות רבה, או יורדת באיטיות רבה, בכדי שיצלמו אותה, וייראו כמה היא אישה מכובדת וחשובה. זה מעורר שאט נפש. ולא מובן בכלל, למה ביבי משתף פעולה עם הביזיון הזה.סגור
-
1.רוני מאנהג׳ורג׳ 10/2026/03הגב לתגובה זו1 6להורים של רוני מאנה שלום ! איזה בן פסולת הבאתם לעולםסגור



