בארץ
מרד האופוזיציה ממשיך: "נלחמים על המדינה האהובה שלנו"
בהמשך להפגנות שנערכו אמש ברחבי הארץ, גם הערב יצאו חברי סיעות האופוזיציה לממשלה הבאה, להפגין בעשרות גשרים, "נלחמים על המדינה שלנו"
גם הערב (שבת) יצאו חברי סיעות יש עתיד והעבודה בליווי אלפי הפעילים להפגין מעל ל-50 גשרים וצמתים מהצפון ועד הדרום כדי להפגין נגד יוזמות ממשלת הימין המתגבשת.
בהודעת סיעת יש עתיד נכתב: "חברי הכנסת, פעילי המפלגה ואזרחי המדינה ימשיכו לצאת לרחובות ולהפגין כנגד הממשלה הקיצונית והמטורפת שמיועדת לקום ועל חולשתו של נתניהו שהובילה אותו לתת לצעירים ממנו וקיצוניים ממנו את כל מה שקדוש ויקר במדינה".
שר הרווחה, מאיר כהן שיצא לגשרים אמר הערב: ״אנחנו נלחמים על המדינה האהובה שלנו, על הדמוקרטיה שלנו, על החיילים שלנו, והעתיד של הילדים שלנו ולעולם לא נוותר״.
חה"כ נאור שירי, ראש מטה השטח של מפלגת יש עתיד: "אנחנו פה כדי להישאר. מעל עשור הרוח של יש עתיד נושבת ברחובות, בצמתים, בגשרים, מדן ועד אילת. אלפי פעילי יש עתיד, צעירים וצעירות - כולנו זועקים למען הדמוקרטיה, למען מדינת ישראל ונגד הממשלה המסתמנת שכל מטרותיה הן לרסק לרסיסים את יסודותיה של מגילת העצמאות ועצם קיומה של הדמוקרטיה ישראלית כפי שהכרנו. קורא לכל מי שיכול להצטרף אלינו״.
יו"ר מפלגת העבודה, השרה מרב מיכאלי, הגיעה עם חברי הכנסת נעמה לזימי והרב גלעד קריב ועם עשרות פעילות ופעילים נוספים לגשר ההלכה.
לדבריה: "פעם סוחר- תמיד סוחר! נתניהו מוכר את המדינה שלנו, מוכר את הילדות והילדים, את החיילות והחיילים, את הזכויות של נשים, הזכויות של הקהילה הגאה וזכויות מיעוטים.
"המורשת של נתניהו תהיה מדינה מפולגת, לא מתפקדת עם קיצוניות דתית שמביישת את מדינת ישראל ומאוד לא דמוקרטית. אנחנו לא ניתן לו למכור את המדינה שלנו. עם קיצוניות דתית שמביישת את מדינת ישראל היהודית.
אנחנו נהיה כאן, יום אחרי יום, שבוע אחרי שבוע כדי להבהיר שמדינת ישראל לא למכירה- נילחם עד שננצח!"
עוד ב-
כמו כן, ח"כ אפרת רייטן הגיכה לגשר הוד השרון עם עשרות פעילות ופעילי מפלגת העבודה בהוד השרון והסביבה.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(3):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
3.אם רק הייתם מאוחדים (ל"ת)יכלתם למנוע את זה 12/2022/11הגב לתגובה זו0 0סגור
-
2.חחחח, הכל בחסות קרנות, שהם כנגד מדינה יהודית, הכל מבויםישראל 12/2022/10הגב לתגובה זו0 0הכל מבויים, ואני מאמינים להם!!! הכל בחסות קרנות נגד היהודים, נגד מדינת היהודים, "המדינה האהובה", הכל משחק, הם מקבלים כסף על כך, לא מאמינים להם. מתנגדים כנגד הדמוקרטיה, כביכול דמוקרטיה, הערב רבה הזה, רוצים לחיסול המדינה היהודית, ,סגור
-
1.עלובי נפש שמאלנים. רפש חברתי שמכנה את עצמו דמוקרטים.לבנת חבלה 12/2022/10הגב לתגובה זו0 0צחנה של בולשביזם עולה מכם.סגור



