בארץ

יאיר נתניהו על המוקד: "דברי בלע והסתה קשים"

בפרקליטות מגיבים על דבריו הקשים של בנו של יו"ר סייעת הליכוד, בנימין נתניהו: "היינו עדים לדברי בלע והסתה קשים, אשר בינם לבין ביקורת לגיטימית אין דבר וחצי דבר". נתניהו האב מיהר להבהיר: "לא הסכמתי עם הדברים שאמר"
מערכת ice |  1
יאיר נתניהו (צילום באדיבות המצלם)
יממה לאחר דבריו הקשים של יאיר נתניהו, נגד פרקליטות המדינה, והתגובה הרשמית הגיעה. בהודעה שפרסמו בפרקליטות נכתב: "פרקליטות המדינה רואה בחומרה את ההשתלחויות והמתקפות המילוליות, ובוודאי הפיזיות - נגד אנשי מערכת אכיפת החוק, שהסלימו בתקופה האחרונה", מסרו בפרקליטות.
בהמשך ההודעה נכתב: "לצערנו, בימים האחרונים שוב היינו עדים לדברי בלע והסתה קשים, אשר בינם לבין ביקורת לגיטימית אין דבר וחצי דבר. הניסיון להטיל דופי ולרפות את ידי החוקרים במשטרת ישראל והפרקליטים בפרקליטות, העושים לילות כימים בשם הציבור ובמטרה להגן עליו - דינו להיכשל".
כזכור, במהלך שידורי התכנית אותה הוא מגיש קרא נתניהו הבן להעמיד לדין את בכירי מערכת המשפט והפרקליטות, אך הוסיף טוויסט יוצא דופן:  "מדובר בבגידה, וכולם יודעים מה העונש על בגידה - זה לא כלא".
דבריו הקשים עוררו ביקורות רבות ברשת. גם אביו של יאיר, יו"ר סייעת הליכוד ח"כ בנימין נתניהו הבהיר כי דברי בנו אינם משקפים את דעתו שלו. "אני אוהב את בני יאיר שהוא אדם עצמאי עם דעות משלו. אף שזכותו של כל אדם להביע ביקורת, לא הסכמתי עם הדברים שאמר שפורסמו אתמול" כתב בחשבון הטוויטר שלו.
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    האם "אבא שלי סידר לאבא שלך 20 מיליארד דולר" זה גם נחשב (ל"ת)
    אני רק שאלה 12/2022/26
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור