תקשורת ומדיה
טל ברמן מתחנן לעזרה: "ניסינו הכל, זה יכול להיגמר ברצח"
טל ברמן חשף כי החתולה שלו עוברת אלימות קשה מצד החתולים האחרים שלו, וביקש עזרה למצוא לה בית חדש: "חודשים ניסינו הכל - אבל כלום לא עוזר"
מגיש הטלוויזיה והרדיו, טל ברמן, שרק לאחרונה נפרד מחדשות 13 ועבר לכאן 11, פרסם אתמול (ראשון) פוסט בחשבון הפייסבוק שלו, בו הוא התחנן לעזרה בנוגע לחתולה שלו, אחרי שלטענתו היא מותקפת באכזריות על ידי החתולים האחרים שלו, ועל כן אינו יכול להשאיר אותה בבית והוא מחפש משפחה שתאמץ אותה.
בפוסט שהעלה כתב טל ברמן כי הוא חושש לחייה של החתולה שלו: "בצער רב אנחנו מוסרים את החתולה המהממת הזאת, מסוג רגדול. היא בת 10, והחתולים האחרים שלנו מתחילים לתקוף אותה באכזריות, חודשים ניסינו הכל - אבל כלום לא עוזר, וזה יכול גם להיגמר ברצח".
בהמשך, כתב מגיש הטלוויזיה והרדיו כי הוא מחפש משפחה חדשה שתאמץ אותה, ופירט מעל עלייה: "היא עדינה וחמודה, ויהיה לה טוב בבית שאין בו עוד בעלי חיים".
עוד ב-
בהמשך, ערך את הפוסט אחרי תגובות שקיבל, וטען כי הוא מוכן למסור אותה אך ורק למשפחה שהוא מכיר אישית: "החתולה תימסר רק למי שאני מכיר אישית או דרך מישהו שאני מכיר אישית, חייב למסור אותה רק לבית שאני יכול לסמוך עליו".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



