תקשורת ומדיה
ינון מגל במתקפה על בן כספית: "אתם כל הזמן סותמים את הפה"
במערכת התקשורתית בישראל ממשיכים לעסוק ברצח פעיל הימין צ'רלי קירק בארצות הברית בשבוע שעבר, ינון מגל תקף: "הדבר המדהים זה שאתם לא מגנים, איפה האופוזיציה? זה לא נוגע בהם?, אתם כל הזמן סותמים את הפה".
במערכת התקשורתית בישראל ממשיכים לעסוק בפרשת הרצח של פעיל הימין בארצות הברית צ'רלי קירק. במהלך שידור התכנית ב-103FM תקף ינון מגל את הצד השני והאשים אותם בכך שלא גינו עדיין את הרצח שאירע ביום רביעי האחרון באוניברסיטת יוטה.
ינון מגל על רצח צ'ארלי קירק: "הדבר המדהים הוא שאתם לא מגנים, איפה כל האופוזיציה? איפה כל החבורה? זה לא נוגע בהם? האלימות של סתימת הפיות בשמאל, בסוף גרמה לזה שבן אדם מאוד טוב ומאוד מוכשר חוסל. אתם כל הזמן סותמים את הפה"
כזכור, אתמול פורסם בארצות הברית שקירק צפוי להיות מובא למנוחות בשבוע הבא באצטדיון סטייט פארם באריזונה בהשתתפות הנשיא דונלד טראמפ ובכירי ממשלה נוספים ביניהם סגן הנשיא ואנס ושר החוץ רוביו. המקום נקבע לאחר שהנשיא האמריקאי הבטיח לערוך לקירק אירוע ענק. מדובר באצטדיון אשר באירועי ענק מסוגל להכיל יותר מ-73,000 צופים ואירח בעבר גם את הסופרבול.
עוד ב-
בינתיים נחשפו יותר פרטים על רוצחו של קירק טיילר רובינסון אשר נעצר בסוף השבוע האחרון לאחר שאביו הסגיר אותו וטיילר הודה שהוא רצח את קירק. לדברי מושל יוטה רובינסון אשר היה סטודנט באוניברסיטה בה אירע הרצח הושפע מדוקטרינה שמאלנית ולחוקרים סיפר רובינסון כי לדעתו קירק היה בנאדם רע שהפיץ רוע.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(2):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.השמאל הישראלי הוא הפשיסטי ביותר בעולם. (ל"ת)סותמי הפיות והמחשבות 09/2025/15הגב לתגובה זו1 1סגור
-
14 ערוץ רעל ברמה מטורפתיעל 09/2025/16הגב לתגובה זו0 0מגל איש שפל מגעיל רעלסגור



