תקשורת ומדיה

כתב חדשות 13 משתולל: "לאיזה תהומות הממשלה תוריד אותנו? בושה"

כתב חדשות 13 אביעד גליקמן יצא נגד סרטון שפרסם הפעיל מרדכי דוד בו הוא נראה מפוצץ כנס של שופטי בית המשפט העליון ועיתונאים: "יקיר ממשלת ישראל והליכוד, איזו בושה"
מערכת ice |  4
אביעד גליקמן (צילום פלאש 90/ יונתן זינדל)
כתב חדשות 13 אביעד גליקמן הגיב על הסרטון שהעלה לרשתות החברתיות פעיל הימין מרדכי דוד בו הוא נראה מפוצץ כנס של שופטי בית המשפט העליון ועיתונאים. בנוסף לכך דחף מרדכי מצלמה לפניה של העיתונאית רינה מצליח ואמר: "אין כנס, פוצצתי לכם את הכנס".
גליקמן רתח על פרסום הסרטון ותקף בעמוד שלו ברשת X: "יקיר ממשלת ישראל והליכוד. איזו בושה. לאיזה עוד תהומות ממשלת השלטון עוד תוריד אותנו. וכל זה פרומו לקראת הבחירות הקרבות. פניה של ממשלת ישראל 2025. לדיראון עולם". יש לציין כי עיתונאי המשפט של חדשות 13 מרבה לבקר את הממשלה ובעיקר את העומד בראשה בנימין נתניהו.
כזכור, מרדכי דוד עלה לתודעה התקשורתית לפני כחודש, אז חסם את יציאתו של פרשן המשפט של חדשות 12 גיא פלג מהרצאה אותה קיים. מספר ימים לאחר מכן חסם את רכבו של חבר הכנסת מטעם מפלגת העבודה גלעד קריב. מלבד זאת זכה דוד גם לביקורים של חברי כנסת ושרים מהליכוד שתומכים במעשיו של דוד.
תגובות לכתבה(4):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 4.
    בומרנג חוזר-מיארה התירה לאנרכיטים מהשמאל להשתולל ברחוב (ל"ת)
    איתן 12/2025/13
    הגב לתגובה זו
    1 0
    סגור
  • 3.
    רק ביבי
    אברהםיצחקויעקב 12/2025/12
    הגב לתגובה זו
    8 2
    ?? גליקמן השקרן שוב מפיל את תבהלה 13. המציאות היא שמרדכי דוד הגיע לכנס אנטישמי שבמסגרתו הוקרן סרט על בתי החולים בעזה, סרט שהBBC סרב לפרסם בשל כך שהוא חד צדדי. בכנס השתתפו נציג בג"צ האנטישמי חנן מלצר, נציג האויב הערבי מתבהלה 11 סולימאן מסעאודה ונציגת המדוכאות המכוערות רינה מצליח.
    סגור
  • 2.
    אין הפלצה של סרי הדביל? (ל"ת)
    עובד 12/2025/12
    הגב לתגובה זו
    8 2
    סגור
  • 1.
    אין יותר תחתית משופר דמגוגי של חונטת עריצי בג״צ.
    קול העם 12/2025/12
    הגב לתגובה זו
    6 2
    יום אחד נשתחרר מהעריצים אבל ההיסטוריה תמיד תזכור את חרפתך בתמיכה בהם.
    סגור