תקשורת ומדיה

חיים לוינסון תומך בערוץ 14: "מדובר במחשבה מטורללת"

העיתונאי והמגיש חיים לוינסון יצא נגד אמירתו של יו"ר הדמוקרטים יאיר גולן כי "במידה ונעלה לשלטון נסגור את ערוץ 14" וטען: "מדובר בחוסר הבנה קיצוני של החברה הישראלית"
מערכת ice | 
חיים לוינסון שותה ויסקי (צילום מתוך "אברי ושרקי", ערוץ 12)
העיתונאי ומגיש 103FM חיים לוינסון יצא נגד אמירתו של יו"ר הדמוקרטים יאיר גולן כי יסגור את ערוץ 14 במידה ויהיה בממשלה הבאה. בחשבון שלו בטוויטר כתב לוינסון כי מדובר במעשה מטורלל: "‏מעבר לכך שמדובר במחשבה מטורללת, שממשלה תסגור כלי תקשורת, או חשבון פייסבוק, או תסתום למישהו את הפה בניילון ‏מעבר לכך שמדובר באווילות פוליטית בהיגררות אחרי אידיוט כמו תומר אביטל שלא עובר את אחוז החסימה אפילו בהדר יוסף".
לוינסון הוסיף: "מעבר לכך שגם אם אתה נורא מאמין בזה, אין שום היתכנות פרקטית לסגירת כלי תקשורת כי הוא לא נראה לך – ‏ההצהרה של יאיר גולן, לסגור את ערוץ 14, היא חוסר הבנה כה קיצוני של החברה הישראלית, שאני מתחיל לחשוב פעמיים אם זה נכון לשים את הפתק של גולן. מדובר במחשבה שהיא טמטום טהור, ערוץ 14 הוא גם סיבה וגם תוצאה".
כזכור, לפני מספר ימים התראיין גולן למורן אזולאי בפודקאסט הפוליטי של ידיעות אחרונות ואמר כי "כאשר אנחנו נעלה לשלטון נסגור את ערוץ 14".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה