תקשורת ומדיה

מוריה אסרף על מרדכי דוד: "אלימות לא תנורמל אצלי"

מגישת "מוריה וברקו" מתנגדת בתוקף להזמנה של אייל ברקוביץ' לריאיון של מרדכי דוד: "לא יקרה"
מערכת ice |  4
מוריה אסרף (צילום צילום מסך חדשות ערוץ 13)
אמש (שני), מגיש רשת 13, אייל ברקוביץ' הצהיר בתכנית "מוריה וברקו" כי פעיל הימין השנוי במחלוקת, מרדכי דוד יגיע להתראיין בתכנית בשבת: "דיברתי מוקדם יותר עם מרדכי דוד, הוא יגיע לתכנית ביום שבת". השותפה להגשה, מוריה אסרף מתנגדת בתוקף.  
בחשבון הטלגרם היא כתבה: "לא הייתי היום בשידור, אז רק אבהיר: מרדכי דוד לא יתראיין בתכנית שלי ושל ברקו בשבת הקרובה. לא יקרה. אלימות לא תנורמל אצלי. מאף צד של המתרס".
על רקע התגובה, העיתונאי ויועץ התקשורת ברק סרי פרסם ציוץ ברשת החברתית X וטען כי הריאיון שנקבע לכוכב הרשת ופעיל הימין המוכר בוטל. "בניגוד לפרסומים, טלי בן עובדיה, מנכ״לית חברת החדשות של ערוץ 13, הודיעה כעת שמרדכי דוד, עבריין מורשע שאיים על מגישי הערוץ, לא יוזמן לראיון בחדשות 13. טוב שכך", כתב ברק סרי לקהל העוקבים שלו ברשת החברתית הפופולרית.
כזכור, בתחילת השבוע, פעיל הימין ניסה לחסום את רכבו של אייל ברקוביץ', המשמש כשדרן בתחנת הרדיו 103FM וכמגיש בערוץ 13. איש התקשורת הגיב על האירוע שזכה לשיח ציבורי רחב היקף ואמר: "הוא עכשיו צריך ללכת לעשות ברכת הגומל. באמת. הוא כמעט נדרס. הוא היה אמור להידרס".
 
תגובות לכתבה(4):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 4.
    ולתת במה לאחים לנשק שהביאו עלינו אסון כן לתת במה בושה (ל"ת)
    סימה 02/2026/17
    הגב לתגובה זו
    1 0
    סגור
  • 3.
    יפיפיה את יושבת עם האלים ברקו. לכי תחפשי בזבל. (ל"ת)
    אמיר 02/2026/17
    הגב לתגובה זו
    1 0
    סגור
  • 2.
    טוב לייקרית
    ירו 02/2026/17
    הגב לתגובה זו
    0 0
    ביביסטית מגעילה
    סגור
  • 1.
    נבהלתי
    ארמונוד 02/2026/17
    הגב לתגובה זו
    0 0
    עדיף שתמשיכי לחטט במגירות,להסתכל למעלה ולבדוק שאין מצלמות.
    סגור