תקשורת ומדיה
נועה קירל במסיבת עיתונאים: "אתם ממש רעים"
לקראת הופעת הענק בפארק הירקון, קיימה הכוכבת מסיבת עיתונאים בבית ילדותה ברעננה. קירל שיתפה מספר רב של כותרות אבל אמירה אחת תפסה את מרבית תשומת הלב | כל הפרטים
נועה קירל שוב מתכוננת לכבוש את פארק הירקון: כוכבת הפופ הגדולה בישראל קיימה הבוקר (שלישי) מסיבת עיתונאים בסלון בית ילדותה ברעננה, לרגל השקת המופע החמישי שלה בפארק, שיתקיים ב-7 במאי.
בשל מגבלות ההופעות החדשות ודרישות הרשויות, המעריצים יצטרכו להגיע מוקדם: המופע צפוי להסתיים עד השעה 22:00 בדיוק. למי שמתכנן להגיע, מכירת הכרטיסים תיפתח רשמית כבר מחר.
החלק המעניין של הבוקר נרשם כשכתבת אתר ספורט פנתה לקירל והציגה את עצמה כמי שמגיעה "מצד החתן", בהתייחסות לבעלה של נועה, שוער באיירן מינכן דניאל פרץ. קירל לא נשארה חייבת ושיתפה בחיוך על השינוי בהרגלי צריכת התקשורת שלה מאז הזוגיות המתוקשרת.
"בעבר לא התעניינתי בכלל באתרי ספורט", הודתה קירל, "אבל מאז הזוגיות עם דניאל התחלתי לעקוב. אתם (אתרי הספורט) עושים ממש רכילות. אתם יכולים להיות רעים!".
עוד ב-
קירל היא האמנית הישראלית הראשונה שפתחה מופע סולו בפארק הירקון, וכעת היא מסמנת "וי" חמישי על היעד היוקרתי, כשהיא מבטיחה הפקה ברמה בינלאומית שתשלב את כל הלהיטים הגדולים.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



