תקשורת ומדיה
בנו של אייל ברקוביץ' מותקף: "ילד זבל", "הלוואי ירצחו אותך"
ליאור, בנו של אייל ברקוביץ', סיפר כי הוא נוהג לקבל הודעות מאיימות מגולשים ברשתות החברתיות בגלל התבטאויותיו השנויות במחלוקת: "יש אנשים שמגיבים לי כבר תקופה: 'יא בן ז**נה', 'הלוואי תמות', 'הלוואי ירצחו אותך'"
ליאור ברקוביץ', בנו של כדורגלן העבר אייל ברקוביץ', מגיש בימים אלו את הפודקאסט "המאמי הלאומית" בבית הפודיום. בשיח שערך עם חבריו להגשת הפודקאסט, הוא סיפר על התגובות החריפות שהוא מקבל מגולשים ברשתות החברתיות בעקבות התבטאויותיו השנויות במחלוקת.
"כולם אומרים עליי: 'אתה ילד זבל, חרא', 'אי אפשר לדבר איתך'. יש אנשים שמגיבים לי כבר תקופה: 'יא בן ז**נה', 'הלוואי תמות', 'הלוואי ירצחו אותך'. מילים קשות. אני מאוד חזק, זה לא מעניין אותי".
מאז שהחל להגיש באופן קבוע את הפודקאסט, בנו של אייל ברקוביץ' החליט להימנע מלהביע את עמדותיו הפוליטיות ברשתות החברתיות. "מאז הפודקאסט, לקחתי צעד מהטוויטר ומהפוליטיקה, אני לא שם, אני נטו כדורגל ונטו הומור.
אנשים שלא מבינים את ההומור שלי, זו בעיה שלהם. אני הרבה פעמים ציני, אני המון פעמים רציני, אני מדבר לעניין ולפעמים אני מדבר שטויות והכל בסדר. אבל בסופו של דבר, מי שמכיר אותי, לא רוצה לעזוב אותי וזה לא מתוך שחצנות".
אני רק אניח את זה כאן. pic.twitter.com/uRt66mlN5q
— Lior Berkovic (@lior_berkovic98) February 18, 2026
כזכור, אביו של ליאור, אייל ברקוביץ', ששיחק בעמדת הקשר ההתקפי וה"פליימייקר", הן בליגה הישראלית והן בליגות הבכירות באנגליה ובסקוטלנד, משמש בימים אלו כשדרן בתחנת 103FM וכמגיש בערוץ 13.
לאחרונה, ברקוביץ' הצהיר כי הוא הזמין את מרדכי דוד, פעיל הימין השנוי במחלוקת, לתוכנית האקטואליה שהוא מגיש בערוץ 13. לאחר זמן מה, על פי הדיווח של ברק סרי, טלי בן עובדיה, מנכ"לית חדשות 13, ביטלה את הריאיון המדובר.
עוד ב-
"בניגוד לפרסומים, טלי בן עובדיה, מנכ״לית חברת החדשות של ערוץ 13, הודיעה כעת שמרדכי דוד, עבריין מורשע שאיים על מגישי הערוץ, לא יוזמן לראיון בחדשות 13. טוב שכך", כתב ברק סרי ברשת X.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



