תקשורת ומדיה

אברי גלעד על ההצעה החריגה שקיבל: "הייתי רוצה רומן איתך"

אברי גלעד סיפק הצצה לחיי הרווקות וחשף בשידור כי אישה נשואה הציעה לו לנהל עמה רומן סודי. כיצד הגיב שדרן הרדיו ומגיש הטלוויזיה המוכר? | כל הפרטים
מערכת ice |  3
אברי גלעד (צילום יוטיוב/ עדן הראל מנשה)
אברי גלעד, המשמש כשדרן בתחנת הרדיו 103FM וכמגיש בערוץ 12, סיפר על ההצעה המפתיעה שקיבל מאישה נשואה. במהלך שידור תוכנית הרדיו שהוא מגיש ב-103FM, במהלכה הוא נוהג לשוחח עם מאזינים ומאזינות, העיתונאי סיפק הצצה לחיי הרווקות ואמר: "הייתי שמח גם, אם אתם מחפשים נושאי שיחה לדבר על בגידות, סבבה?
למה? פנתה אליי אישה והיא אמרה לי: 'אני אישה נשואה, הייתי רוצה רומן איתך'. אמרתי לה: 'אני לא יודע מי את ומה את אבל קודם כל תסדרי את העניינים בבית שלך. אני לא הפתרון של הצרות שלך, גבירתי היקרה'".
כידוע, גלעד היה נשוי לשחקנית חלי גולדנברג ולשניים בת משותפת. בשנת 2012 הוא נישא בטקס אזרחי לנעמה שוחט, אותה הוא הכיר בגלי צה"ל ולהם שתי בנות. בדצמבר 2025 פורסם כי הזוג נפרד לאחר 17 שנות זוגיות. בימים אלו, אברי גלעד מתחזק זוגיות טלוויזיונית יציבה עם העיתונאי המוכר יאיר שרקי. צמד העיתונאים מגישים את תוכנית הטלוויזיה הלילית "אברי ושרקי" בערוץ 12. 
 
תגובות לכתבה(3):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 2.
    שכחו להזכיר גם זוגיות עם עינב (ל"ת)
    רק להוסיף 03/2026/06
    הגב לתגובה זו
    1 0
    סגור
  • 1.
    אברי גלעד
    ! 03/2026/03
    הגב לתגובה זו
    0 0
    אתה מעורר גועל חייך האישיים אינם מעניינים ותכבד את הצד השני . קשקשן על מי אתה עושה רושם זמנך עבר, הזיווג עם שירקי ואברי פשוט הזוי שיקרי מקסים חכם רציני עושה עבודה מרשימה ורצינית ואברי מה ?? התוכנית הלילית משאירה אותי ערה רק בגלל שירקי שמעביר מידע באופן רציני ומרשים
    סגור
  • אברי חי באשלייה שהוא "משהו"
    מאזין 03/2026/11
    הגב לתגובה זו
    1 0
    שירקי מקסים נבון ומלא קסם, ואברי נראה ונשמע כמקנא להצלחתו התוכנית אברי ושירקי צולחת ומצליחה רק בזכות שירקי המקסים.
    סגור