תקשורת ומדיה
אבל כבד בתקשורת: העיתונאי המוערך בישראל הלך לעולמו בגיל 87
אבל כבד מאוד נפל על עולם התקשורת בישראל אחרי שנודע כי עורך מעריב לשעבר ואחד העיתונאים המוערכים ביותר בישראל, יעקב ארז, הלך לעולמו
אבל כבד מאוד נפל על עולם התקשורת בישראל אחרי שנודע כי עורך מעריב לשעבר ואחד העיתונאים המוערכים ביותר בישראל, יעקב ארז, הלך הבוקר (שישי) לעולמו. יעקב ארז ז"ל היה בן 87 במותו.
ארז ז"ל, חתן פרס סוקולוב, היה אחראי לסיפורים בלעדיים ותחקירים רבים ובראשם סידרת ידיעות שביקש לפרסם ערב מלחמת יום הכיפורים שפרטו את הערכות צבא מצרים למלחמת פתע נגד ישראל. ידיעות אלה נחסמו על ידי הצנזורה. לאחר מלחמת לבנון הראשנוה פרסם ארז ביחד עם אבי בטלהיים ואברהם תירוש סדרת תחקירים על המלחמה ועליהם קיבלו את פרס סוקולוב.
עוד ב-
בשנותיו כראש אגף החדשות ולאחר מכן כעורך מעריב, טיפח ארז ז"ל שורה ארוכה של עתונאים צעירים באותם ימים בינהם יאיר לפיד, בן כספית, סימה קדמון, רביב דרוקר, עפר שלח, בועז ביסמוט, יואב לימור, אלי קמיר, אמיר בוחבוט, גילי דינשטיין, מרדכי חיימוביץ, רון לוין ומשה אסולין. ארז ז"ל הניח אחריו אשה, שלושה ילדים וחמישה נכדים. יהי זכרו ברוך.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



