תקשורת ומדיה
ברק סרי הותקף: "יא אפס, מעלה על דל שפתיו את הרוגי המלכות"
העיתונאי ברק סרי הותקף על ידי גולש ברשת החברתית X, זאת בטענה כי לכאורה התבטא נגד חללי צה"ל: "איך אדם כזה יושב באולפן כפרשן בכיר ביום הזיכרון ומעלה על דל שפתיו את הרוגי המלכות?". ברק סרי לא נשאר אדיש והגיב: "זה כבר מוגזם"
העיתונאי ברק סרי, המשמש כחבר פאנל וכמגיש בערוץ 12, התארח הבוקר (שלישי) בתוכנית "חדשות הבוקר" אשר הוקדשה ליום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה.
במהלך התוכנית, אמר ברק סרי: "תפקידנו של כל אחד ואחד מאיתנו, כולל הצופים והצופות, לזכור ולהזכיר ולספר על נופלים ולהאדיר את זכרם כי זה עושה בסוף טוב למשפחה וזה המעט שאנחנו יכולים לעשות עבורם".
צפו: ברק סרי בתוכנית "חדשות הבוקר", 21.4.26:
(קרדיט: חדשות 12, קשת 12)
צופה שנחשף לדבריו של העיתונאי ויועץ התקשורת, פרסם נגדו ציוץ ברשת החברתית X והביע כלפיו ביקורת חריפה: "בוא נתחיל מזה שלא אומרים: 'חיילים נופלים סתם', יא אפס. איך אדם כזה יושב באולפן כפרשן בכיר ביום הזיכרון ומעלה על דל שפתיו את הרוגי המלכות? בוא נראה אותך גבר כמו שאתה על המסך. תעלה היום להר הרצל, תיקח את המיקרופון באמצע הטקס ותגיד למשפחות הנופלים במלחמת 'חרבות ברזל': 'הדם של יקירכם נשפך סתם'".

(צילום: gabay_official@)
הביקורת שספג מאותו צופה עוררה את זעמו של ברק סרי, שמיהר להגיב לו ברשת החברתית X. סרי שיתף את הציוץ המדובר וכתב כך: "בדרך כלל אני משתדל שלא להתייחס לברגים הקטנים והרקובים של מכונת הרעל, כמו למשל האפס הזה. אבל זה כבר מוגזם. תקשיבו מה אמרתי הבוקר, תקראו מה האיש הרקוב הזה מצייץ ותבינו איך מכונת הרעל המצחינה עובדת".
עוד ב-

(צילום: BarakSeri@)
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(2):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.ברק סרי האיש העלוב והדוחה חרפה שנותנים לו לדבר. אפס. (ל"ת)יובל 04/2026/21הגב לתגובה זו0 0סגור
-
1.אויבנפתלי 04/2026/21הגב לתגובה זו0 0כמו סרי יש לא מעט המשתלחים בחילי צהל הדעת בלתי מובנת ובלתי נסבלת שערוץ 12 ממשיך בטינוף המדינה ונותן במה להשתלח בצהל העושים ומקריבים נפשם להגנת המדינה ולתת חיים הסכנה לקיום המדינה זה מאותם המרגלים לךאיראן ואלו שמבקרים עצם יצאתנו למלחמה היציאה למלחמה אין ולא היה לדעת איך זה יגמר הבקרות לפני ואחרי המלחמה מיותרת רק בשל אותם אימרות ישי לחסל את מדינת ישראל והיהודים בכללהתעלמות מכל זה רק אהבל וטמטוםסגור



