תקשורת ומדיה

חני נחמיאס מגנה על ערוץ 14: "כולנו רוצים רק טוב למדינת ישראל"

בעקבות ראיונה לערוץ 14, השחקנית חני נחמיאס קיבלה הודעה חריפה על כך שהתראיינה בערוץ וכך בחרה להגיב
מערכת ice |  1
חני נחמיאס (צילום מסך כאן 11)
השחקנית חני נחמיאס התארחה בתוכנית הטלוויזיה "שיחה" בערוץ 14 וסיפרה על המתקפה שחטפה ממחנה השמאל לאחר שהביעה את התנגדותה לעסקת החטופים החלקית שהוצעה למדינת ישראל על ידי ארגון הטרור חמאס. 
כעת, השחקנית האהובה חושפת את אחת מההודעות שקיבלה להודעה בחשבון האינסטגרם שלה בעקבות הראיון שלה לערוץ 14: "בושה ערוץ 14, יזכרו לך רק את זה, תזכרי". נחמיאס לא נשארה חייבת: "בושה לומר על ערוץ ישראלי בושה. אנחנו כולנו אחים, כולנו יהודים, כולנו רוצים רק טוב למדינת ישראל".

צילום מסך מתוך חשבון האינסטגרם של חני נחמיאס, hannynahmias@
עוד הוסיפה: "אני מקבלת כל דעה גם היא שונה לחלוטין משלי. הקיטוב הוא הסכנה הכי גדולה. ביחד ננצח הוא לא רק סלוגן".
כזכור, בריאיון לכאן 11, התייחסה השחקנית הוותיקה למשא ומתן שניהלה מדינת ישראל מול ארגון הטרור ביחס לעסקת חטופים חלקית ואמרה: "אני באמת מתפללת שמה שהבטיחו לנו שזה עד הסוף. בצורה שמציעים לנו עסקה, אסור לנו לקבל אותה". 
לעיני המצלמות, סיפרה חני נחמיאס כי לאחר שהביעה את עמדתה והותקפה בחריפות ברשתות החברתיות, היא החליטה כי בעתיד לא תחשוף את דעותיה בפומבי.  "הדיקטטורה היא של העם. אתה יכול לומר כל מה שאתה רוצה אבל יסקלו אותך. חצי מהעם יסקלו אותך באבנים וחצי יחבק אותך".
 
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    חני בראיון לערוץ 14
    פנינה 05/2026/17
    הגב לתגובה זו
    1 0
    חיבוק חני בדיעה שלך
    סגור