תקשורת ומדיה
פרשן הכדורגל חוטף בגלל ערוץ 14: "מתחרה עם אייל ברקוביץ׳ בטמטום"
פרשן ספורט 1 ומגיש פודקאסט "קיטקטוק", גילי ורמוט תקף את ערוץ 14: "ערוץ מסוכן שמייצר לצופיו התמימים מציאות אלטרנטיבית, מציאות ורודה ושיקרית", הרשת גועשת: "עוד חכמולוג"
אחד הכותבים של תכנית הבידור האהובה של קשת 12, "ארץ נהדרת", אמיר שפרלינג חשף כי הוא צופה דווקא באחד המתחרים הגדולים על השלט, ערוץ 14 כדי להבין מה קורה שם.
"כבר שבועיים שאני מסתובב עם סוד. לא משהו פלילי, חלילה, אבל משהו שעושים בשקט, עם תריסים מוגפים, אולי מנמיכים קצת את הווליום. שבועיים שבהם כשבשאר הערוצים המסחריים טוחנים מים ומשדרים את אותם פרצופים עייפים, אני לוקח נשימה עמוקה ומזפזפ לערוץ 14", כתב בחשבון ה-X שלו.
עוד הוסיף: "עבורי, זה רק זיפזופ אקראי, תחנה קצרה בדרך לנטפליקס. אבל עבור המון ישראלים, זה הערוץ שפתוח קבוע בסלון. זו המציאות. הם עוברים שם שטיפת מוח יומיומית, ומקבלים תמונה שקרית של מה שמתרחש כאן. רגע לפני שאתם עוברים לפוסט הבא, תזכרו דבר אחד מבעית: ביום הבחירות, האנשים האלה, שחיים בתוך יקום מקביל ואין להם מושג מה באמת קורה בישראל, יגיעו איתנו לאותה קלפי".
מי שמיהר להגיב על הפוסט הוא פרשן "ספורט 1" ומגיש פודקאסט "קיקטוק", גילי ורמוט: "ערוץ מסוכן שמייצר לצופיו התמימים מציאות אלטרנטיבית, מציאות ורודה ושיקרית שנועדה אך ורק לאתרג את ראש הממשלה גם אם זה אומר לגדף ולפרק את הצבא, השבכ, המוסד ואת בית המשפט. אפס אידיאולוגיה, נטו תעמולה".
עוד ב-
גם לגולשי ice היה מה להגיד בנושא כשבין התגובות היו כמה זועמות במיוחד. אחד הגולשים כתב: "וואי פרשן כדורגל חשבתי שהוא פרופסור לפיזיקה", "עוד חכמולוג", "מתחרה עם אייל ברקוביץ' על טמטום", "שחקן בינוני ושמאלן מצויין".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(9):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
9.גזעןש.בר 05/2026/23הגב לתגובה זו1 0עוד גזען .סגור
-
8.ערוץ 14דוד 05/2026/23הגב לתגובה זו1 0מר מויאל תזהר נשמה על צורת הלקק שלך יעלוב אם זה ךיסרי מח אז למה אתם כל כך עסוקים בלהשמיץ את הערוץ יחתיכת עלוב מזרחי מסכן שלא יודע מקומו מרחם עלייך יעלוב!!!סגור
-
7.הפודלאהוד אפשטיין 05/2026/21הגב לתגובה זו1 0הפועל ת"א נו מה !!!סגור
-
6.ורמוטמכבי הצהובה 05/2026/21הגב לתגובה זו2 0גיל ורמוט..שמאלני בזוי וטיפש ענק!! שתוק וזהו!סגור
-
5.צודק גילי...ערוץ 14 זה לחסרי מוח....מויאל אבודרס 05/2026/21הגב לתגובה זו1 3צודק...מי רואה ערוץ 14 לשוטים....סגור
-
4.גילי (ל"ת)שלמה 05/2026/21הגב לתגובה זו0 0סגור
-
3.גילי רוץ מהר תמצא לך מוח למה לך איל ..טמבל מצויאזרח יהודי גאה 05/2026/21הגב לתגובה זו2 0אהבל מצוי צ'חצ'ח שמאלני הזויי פשיסט קטןסגור
-
2.רק 14.שייחנקו שטופי הדעת מהשמאל. (ל"ת)לפידיוט 05/2026/21הגב לתגובה זו3 2סגור
-
1.משטרת הדעות של השמאל (ל"ת)מכביסט 05/2026/21הגב לתגובה זו2 0סגור



