תקשורת ומדיה

מגיש חדשות 12 וחבר הכנסת הותקפו ונחסמו: "יא אפס, ארור" | צפו

תיעוד חריג מחוץ לאולם ההשקה: פעיל הימין מרדכי דוד עקב אחרי חבר הכנסת עופר כסיף בחניון, ואף חסם את דרכו של העיתונאי ערד ניר והטיח בהם קללות קשות לעיני השוטרים. צפו בתיעוד
מערכת ice |  2
ערד ניר (צילום מערכת חדשות 12)
אירוע השקת ספרו של העיתונאי ישראל פריי הוביל לעימות קולני מחוץ לאולם. פעיל הימין מרדכי דוד הגיע למקום ותיעד את עצמו כשהוא חוסם ומטריד מילולית את חבר הכנסת עופר כסיף ואת מגיש חדשות 12, ערד ניר, שהגיעו להשתתף באירוע ההשקה של העיתונאי המזוהה עם השמאל.
בתיעוד שהופץ ברשתות החברתיות נראה דוד כשהוא עוקב אחרי חבר הכנסת כסיף בחניון התת-קרקעי של המבנה, בזמן שכסיף מלווה במאבטחים ובאנשי משטרה. דוד פנה לחבר הכנסת בצעקות והטיח בו האשמות קשות. "מגיע לסרט של ישראל פריי. יא אפס, למה אתה לוקח כסף מהמדינה? כלום ניכור. ארור! ארור! ארור! בלי השוטרים יא פחדן, יא מסכן מה היית עושה בלי השוטרים? יש 12 שוטרים הולכים אחריך בפוקס", צעק דוד לעברו של כסיף, בעוד חבר הכנסת המשיך ללכת ומילא את פיו מים.
כן התעמת דוד גם עם עורך חדשות החוץ של חדשות 12, ערד ניר, שהגיע לאותו האירוע יחד עם בת זוגו. דוד התקרב אל ניר עם הטלפון הנייד שלו, חסם את נתיב הליכתו מחוץ למבנה והחל לצלם אותו מקרוב תוך שהוא צועק לעברו.
 
טוויטר של מרדכי דוד

"ערד ניר מערוץ 12 מגיע לכנס של ישראל פריי ששם על חיילים נופלים. ובבית אתה אומר ערוץ 14 נגד חיילים יא אפס. תראו איך השוטרים מגינים עליו. תראו איך השוטרים מגינים עליו. ערד ניר יא אפס! ארור ערד ניר!", קרא דוד לעברו של איש התקשורת. ניר שמר על איפוק, לא הגיב לקריאות והמשיך בהליכתו לעבר פתח המבנה, כאשר שוטרים ואנשי אבטחה שנכחו במקום חצצו בינו לבין הפעיל ומנעו פגיעה פיזית.
תגובות לכתבה(2):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 2.
    כל הכבוד למורדכי דוד גם אני רוצה להצטרף אליו אלא מאי
    צדק תרדוף 05/2026/24
    הגב לתגובה זו
    0 0
    איני יכול וקשה לי מאד כי אני נכה צה"ל קשה. על כל פנים אני מאחל לו הרבה חסימות של אנשי המשאל הצבועים. חלקם תעמולני שמאל..במסווה עיתונאים.כל הכבוד למורדכי דוד. לחסום והפרה לסדר הציבורי זה חוקי אמרה טלי בהרב יארה היועמש"ית המודחת המפוטרת !
    סגור
  • 1.
    מרדכי דוד
    דליה 05/2026/24
    הגב לתגובה זו
    2 0
    כל הכבוד למרדכי דוד
    סגור