תקשורת ומדיה

מיכל פעילן נגד כוכב "הפטריוטים": "להשעות אותו, הערוץ משדר הסתה"

מגיש ערוץ 14 עורר סערה לאחר שפנה לרעייתו של המשנה לנשיא בית המשפט העליון בעקבות המהומות בביתם, ועורר את זעמה של כתבת חדשות 12. מיכל פעילן: "זה מטורלל שאין שום גוף אכיפה שקונס אותם. את פליישמן צריך להשעות"
מיכל פעילן (צילום מסך קשת 12, מסך ערוץ 14, אינסטגרם/ michalpeylan)

ברקע התפרעות מוחים חרדים בביתו של השופט נעם סולברג, העיתונאי ומגיש הטלוויזיה איתמר פליישמן מתח ביקורת חריפה על המשנה לנשיא בית המשפט העליון והעביר מסר עוקצני לרעייתו בשידור חי. נזכיר, מאירה, אשתו על השופט נעם סולברג, הביעה את זעמה נוכח הנזק הרב שגרמו המפגינים לבית ולרכוש המשפחה. 

בריאיון לכלי התקשורת, אמרה רעייתו של השופע נעם סולברג: "ילדים של ניצולי שואה, יהודים פוגעים ככה אחד בשני, איך זה יכול להיות? הסתכלו איזה הרס! פוגרום! מה זה פה, ליל הבדולח? איך אפשר?". 
בתגובה לדבריה של אשת המשנה לנשיא בית המשפט העליון, אמר פליישמן: "בסדר, היא נסערת וקשה לה. אני מבין, היא עברה חוויה מאוד קשה. עם כל הכבוד, תשאלי את בעלך למה הדבר הזה קורה. בעלך עומד מנגד, שלא לומר משתף פעולה, כששופכים פה את דמם של אנשים חודשים על חודשים על חודשים ומפרים את זכויות האדם שלהם, וזכויות האזרח שלהם, עוברים על החוק כי אין שום סיבה שהאנשים האלה לא נחשפו. שום סיבה, על פי החוק, השמות האלה היו אמורים להיות חשופים כבר ממזמן".
 

קרדיט: ערוץ 14

מגיש הטלוויזיה המשיך בדבריו והזכיר את המתקפה הבלתי פוסקת שהופנתה כלפי האלוף רומן גופמן, שמונה לאחרונה לראש המוסד. "אני לא שמעתי, לא את בעלך ולא אף אחד אומר: 'מה זה, יהודים עושים דבר כזה ליהודים?' לוקחים מישהו שעלה מרוסיה, סיפור הצלחה ישראלי בין-לאומי, הפכו את רומן גופמן לעבריין ואין פוצה פה ומצפצף.
כמו במגילת אסתר, גבירתי, ואני באמת לא רוצה שזה יקרה לך... אל תחשבי להסתתר בבית המלך מפני היהודים. אם בעלך הוא חלק ממבעירי השריפות והוא לחלוטין חלק ממבעירי השריפות, השריפה לצערנו תגיע גם אלייך. בידיים שלו הכל לעצור את זה. הוא המשנה לנשיא בית המשפט העליון. הוא לא איזה סטטיסט בהצגה. לכי אליו בארוחת שבת הבאה, תגידי לו שהמצב לא יכול להימשך ואולי הגיע הזמן לעשות מעשה". 
 



מיכל פעילן, כתבת הרווחה של חדשות 12, סיפרה כי איתמר פליישמן עורר את זעמה הרב בעקבות התבטאותו החריגה כלפי רעיית השופט נעם סולברג והמסר שהעביר לה בשידור חי.

בציוץ שפרסמה בחשבון ה-X שלה, כתבה פעילן: "זה מטורלל בכל כך הרבה רמות שערוץ ישראלי משדר דברי הסתה ורעל כאלה. אני יודעת שהפסקנו כבר להיות מופתעים אבל זה באמת מטורלל שאין שום גוף אכיפה שקונס אותם (את פליישמן צריך גם להשעות) על הפגיעה הזו בשלום האזרחים".

(צילום: michalpeylan@)

תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה