תקשורת ומדיה
מרדכי דוד שלף מצלמה: "רני רהב נראה רעב"
מרדכי דוד, יו"ר עמותת "אחים לצדק", העתיק את פעילותו ליהודה ושומרון כדי להתעמת עם פעילי שמאל. אלא שבמהלך הסיור בשטח הוא נתקל בעדר פרות, וניצל את ההזדמנות כדי לעקוץ את רני רהב: "אתה חסום!" | כל הפרטים
פעיל המחאה השנוי במחלוקת ויו"ר עמותת הימין "אחים לצדק", מרדכי דוד, מוכר לציבור הישראלי בעיקר בשל פעולות החסימה והמחאה האגרסיביות שהוא מוביל בשנים האחרונות נגד אנשי תקשורת ואישי ציבור בכירים.
בעבר מיקד דוד את מאבקיו בדמויות כמו נשיא בית המשפט העליון לשעבר אהרן ברק, ראש הממשלה לשעבר אהוד ברק והכתב המשפטי גיא פלג.
רני רהב שוב נחסם pic.twitter.com/b05T0mxfVK
— מרדכי דוד (@DwdHy30621) June 5, 2026
אלא שכעת נראה שבסופ"ש האחרון, דוד העתיק את כוחותיו אל עבר אזור יהודה ושומרון. בסוף השבוע האחרון הוא הגיע לאיו"ש ועדכן את עוקביו ברשתות החברתיות על מטרת הגעתו: "הגענו ליהודה ושומרון לאחר שהתקבלו תלונות שפעילי שמאל מציקים למתיישבים הגיבורים. משום מה כשהגענו השמאלנים מתחבאים בבית ממול ולא יוצאים".
בהמשך הסיור באזור, נתקל דוד בעדר פרות רבות הרועות בשטח יהודה ושומרון. דוד, שכזכור חסם בעבר את איש יחסי הציבור המצליח רני רהב ומאז נותר ביניהם חשבון פתוח, החליט לנצל את המפגש עם הבקר כדי לעקוץ את איש היח"צ המוכר.
עוד ב-
הוא התקרב אל הפרות, צילם את עצמו לצידן והעלה לרשתות החברתיות סרטון עם הכיתוב הציני: "רני רהב שוב נחסם". בסרטון שהפיץ, פונה דוד אל הפרות בטון ציני ואומר: "רני רהב, אתה חסום! אתה חסום, היה אומר רני רהב. אתה חסום! רני רהב, מה שלומך? רני רהב נראה רעב".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



