תקשורת ומדיה
מגישת רשת 13: "הערצתי את יב"ז ומיכל ינאי, לא קיבלו אותי לדגמן"
לירון ויצמן שיתפה את עוקביה בכישלונות המוקדמים שלה, כשניסתה לפרוץ לתעשייה ולא התקבלה למקומות שרצתה: "ידעתי שאני חייבת שדלת אחת תיפתח לי. המסר הוא התמדה"
לירון ויצמן, ששימשה עד לאחרונה כמגישת תוכנית הריאליטי "האח הגדול" ברשת 13 לצד גיא זו-ארץ, מרבה לשתף את קהל העוקבים שלה באינסטגרם בחייה האישיים. בסשן שאלות ותשובות שערכה ברשת החברתית, מגישת הטלוויזיה נשאלה על התפקיד שקיבלה באתר הספורט ONE, שם היא שימשה כמבזקנית וסיקרה את משחקי קבוצת הפועל פתח תקווה ונבחרת ישראל בכדורגל.
"למה התחלת בערוץ הספורט?", נשאלה לירון ויצמן ברשת החברתית. בהתחלה, השיבה המגישה בהומור וכתבה: "התחלתי באתר ONE כדי שיהיה לי על מה לדבר עם בעלי בזמן המונדיאל".

(צילום: lironweizman@)
לאחר מכן, לירון ויצמן השיבה לשאלה ברצינות וסיפרה על החלום שרצתה להגשים בתחילת הקריירה, והאכזבה שחוותה בדרך. "רציתי מגיל קטן לעבוד בתקשורת ובטלוויזיה. הערצתי את יעל בר זוהר ומיכל ינאי וחלמתי להיות כמוהן", כתבה מגישת ערוץ 13.
עוד ב-
עוד הוסיפה לירון ויצמן לשתף את קהל העוקבים שלה באינסטגרם: "לא התקבלתי לגלי צה"ל, לא קיבלו אותי לדגמן וכו'. ידעתי שאני חייבת שדלת אחת תיפתח לי. ניסיתי בכל מקום שהיה אז רלוונטי. המסר: התמדה, נחישות וחריצות".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



