תקשורת ומדיה

אודיה על המתנה הגדולה שקיבלה: "תודה להשם"

אודיה, שנוהגת לשמור בקנאות על חייה הפרטיים, סיפקה לעוקבים הצצה לרגע משפחתי אינטימי ומרגש מרחבת הכותל המערבי: "את האור והכוחות בגוף, תודה להשם על המתנה הכי גדולה שלי בעולם" | כל הפרטים

אודיה אזולאי (צילום ערן לוי)
הזמרת-יוצרת והמלחינה אודיה אזולאי נוהגת לשמור באדיקות על פרטיותה ואינה מרבה לשתף את הציבור ברגעים מתוך חייה האישיים, אך ביום שני האחרון היא החליטה לספק לעשרות אלפי עוקביה הצצה נדירה לרגע משפחתי מרגש במיוחד.
אזולאי הגיעה יחד עם האישה החשובה ביותר בחייה - אימה - לרחבת הכותל המערבי בירושלים, וכל זאת כדי לציין ולחגוג את יום הולדתה. בסטורי חם שפרסמה בחשבון האינסטגרם שלה, על רקע תמונה שבה נראית האם כשהיא מתפללת, הקדישה לה אודיה ברכה אישית ומרגשת מהלב:

צילום מסך סטורי אודיה
"אהבת חיי, טהורה שלי. יום הולדת שמח. את האור והכוחות בגוף. שהשם ישמור עלייך בריאה ואמן שאעשה לך רק נחת. תודה להשם על המתנה הכי גדולה שלי בעולם". בהמשך, שיתפה הזמרת גם סרטון קצר של השתיים מתוך רחבת הכותל, שהייתה כהרגלה הומה במבקרים ובמתפללים באותה העת.
החשיפה הזו אינה מובנת מאליה עבור מעריציה של אודיה, שכאמור ממעיטה לחשוף את אימה ברשתות החברתיות. האם, שעובדת לפרנסתה כגננת, מהווה עבור הזמרת עוגן מרכזי ומשמעותי ביותר בחיים. הוריה של אודיה התגרשו כשהייתה בת שנתיים בלבד, והיא לא גדלה לצד אביה שלאחרונה אף הסתבך בפרשיות סחר בסמים.
בראיונות שהעניקה בעבר, סיפרה אזולאי על הקשר המוזיקלי העמוק שנרקם בין השתיים, וחשפה כי כבר בגיל 12 קיבלה מאימה את הגיטרה הראשונה שלה, שפתחה עבורה את הצוהר לעולם הנגינה והיצירה. מעבר לכך, אימה היא האדם הראשון שזוכה לשמוע כל שיר חדש של אודיה, מיד לאחר שהיא מסיימת להקליט אותו באולפן.
אודיה אזולאי החלה את דרכה המוזיקלית המקצועית במהלך שירותה הצבאי, כאשר שחררה בשנת 2019 את סינגל הבכורה שלה "האהבה שלנו". שנה לאחר מכן, בשנת 2020, הגיעה הפריצה הגדולה והמטאורית שלה עם השיר "אור", שכבש את מצעדי ההשמעות.
לאורך השנים מיצבה את עצמה אודיה כאחת הזמרות המובילות והבולטות בישראל בז'אנר הפופ האמוני. היא זכתה בפרסים נחשבים מטעם אקו"ם ואמ"י, שחררה מספר אלבומים מצליחים שהגיעו להישגים מרשימים, וכבשה את הבמות הגדולות ביותר במדינה, עם הופעות ענק בהיכל מנורה ובאצטדיון רמת גן.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה