תקשורת ומדיה

מירב בן ארי מודה בכאב: ״חתמתי בלשכה״

בריאיון לכתב "כאן 11", חה"כ מירב בן ארי לא חסכה בפרטים על התקופה שבה נזרקה מהפוליטיקה אל האזרחות. על הסירוב לקבלת משכנתא, חצי השנה שבה חתמה אבטלה בלשכה: "פוליטיקאים נזרקים מפה בבעיטה" | כל הפרטים

מירב בן ארי, יו"ר הוועדה לביטחון פנים (צילום מרים אלסטר, פלאש 90)
בן ארי סיפרה בריאיון על התקופה שבה עזבה את הפוליטיקה וחזרה לאזרחות, וחשפה כי למרות התדמית הציבורית של חברי הכנסת, גם היא נאלצה להתמודד עם קשיים כלכליים בתקופה שבין הקדנציות.
שאול אמסטרדמסקי שאל את חברת הכנסת מירב בן ארי: "אני רוצה לשאול אותך, בגלל שיש לך פרספקטיבה ארוכת שנים, וגם בגלל שבאמצע הקריירה שלך יצאת לאזרחות וחזרת (מהפוליטיקה) - איך הייתה התקופה שבה יצאת?"
חברת הכנסת ענתה בציניות: "אווו, זו תקופת הזוהר שלי", ובהמשך החלה להסביר ברצינות: "הלכתי לעצמאות, זו הייתה שנה קשה. תחשוב, אני גם חד-הורית, גם לקחתי משכנתה. בכלל לא רצו לאשר לי את המשכנתה - בגלל שאני חד-הורית".
אמסטרדמסקי הנדהם השיב "וואלה?!" בהפתעה מוחלטת, תוך שגבותיו מורמות אל על. בשלב הזה החלה בן ארי לנבור עוד יותר באותה תקופה קשה, תוך שהיא מתייחסת לדעה הרווחת שלפיה אנשים חושבים שכל חברי הכנסת באשר הם – "העולם בכף היד שלהם" (כדימוי לכוח רב, כמובן).
בן ארי הסבירה: "פוליטיקאים נזרקים מפה (מהכנסת) בבעיטה, סבבה? אין כלום. אני חושבת שזה שהלכתי לאזרחות לשנתיים נתן לי כאפה רצינית. אני חתמתי בלשכה, שאול. חצי שנה. לא היה לי כסף, לא הייתה לי עבודה, אבל ברוך השם בשנה השנייה עשיתי אחלה כסף, יותר מהמשכורת שלי פה, זה בטוח".
בהמשך אמסטרדמסקי ניצל את ההזדמנות ושאל: "מה המשכורת שלך?". בן ארי שלפה את התלוש והציגה משכורת של כ-50 אלף שקלים ברוטו, שהם כ-23 אלף שקלים נטו בחודש.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה